Estrada

NAKON ŠTO SE PORODILA ISPLIVALA UŽASNA ISTINA: Otac Aleksandre Prijović nije želio da ona zatrudni, a OVO JE RAZLOG

Pjevačica Aleksandra Prijović i Filip Živojinović postali su roditelji.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović - Espreso.rs

Prija je na svijet donijela sina, kojem su dali ime Aleksandar.

No, kada su objavili da je Aleksandra trudna ta vijest je obradovala je porodicu Živojinović, ali u porodici Prijović čini se kako nisu svi zadovoljni takvim razvojem događaja, piše “Novi.ba“.

Aleksandrin otac Nedeljko je izjavio da ne bi volio da imaju odmah dijete, jer smatra kako je Aleksandra još uvijek premlada za to.

Aleksandra Prijović je srpska pop-folk pjevačica koja se proslavila u takmičenju Zvezde Granda. Rođena je 22. septembra 1995. godine u Somboru.

Djetinjstvo je provela u Belom Manastiru, gradu u Hrvatskoj. Talenat za muziku je naslijedila od bake i majke Borke koje su, takođe, pjevačice. Od malih nogu je pjevala na priredbama i društvenim događajima.

2008. godine, sa samo 13 godina, snimila je dvije pjesme: „Majko“ i „Boli svaka tvoja reč“ za produkcijsku kuću Mega sound.

Sa 14 godina Aleksandra je počela da pjeva na svadbama i njen honorar je iznosio 1.000 eura. Iako se trudila da izbjegava kafane, kratko je pjevala u kafani Zorice Marković. U srednjoj školi koju je pohađala su joj odobrili da ne mora redovno da dolazi na časove i da predmete može da polaže kao ispite.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh