Fudbal

Gojak od ljeta u Primeri?

Fudbaleri Dinama u mislima su već u duelima osmine finala Evropske lige sa Benficom, a mnogima od njih to će biti najbitnije utakmice u karijeri. Ipak, ljeto koje dolazi bez dileme će donijeti velike transfere mnogih Dinamovih fudbalera, obzirom na to da su na meti velikih inostranih klubova.

Amer Gojak - Twitter

Mislav Oršić je ove sezone iznenadio kompletnu hrvatsku javnost, a navodno bi i neki klubovi iz liga petice željeli vidjeti ga u svojim redovima. Sportske novosti ipak pišu da je Amer Gojak zbog svog načina igre i činjenice da je tek napunio 22 godine idealan materijal za vezni red mnogo snažnijih klubova, a ranije se za njega navodno raspitivala Sevilla. Ipak, Sevilla nije jedini klub koji će pokušati dovesti našeg fudbalera.

Najveći talenat Dinama bez ikakve dileme je Dani Olmo, a navodno su u utrci za njegov potpis čak i Real Madrid i Barcelona. Pretpostavlja se da bi Dinamo mogao zaraditi preko 50 miliona eura od transfera svojih fudbalera.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh