Moda i ljepota

5 savjeta za prirodno lijepe obrve

U modernoj beauty rutini, obrve predstavljaju jedan od najvažnijih faktora za odliku savršenog make-upa. One uokviruju tvoje lice, čine ga zanimljivim i jedinstvenim, a način kako dobiti obrve kakve priželjkuješ, možeš saznati kroz nekoliko naših savjeta koje donosimo samo za tebe.

Žena.hr

1. RICINUSOVO ULJE
Ovo prirodno ljekovito ulje možeš nabaviti u bilo kojoj ljekarni po vrlo povoljnoj cijeni. One pomažu tvojim obrvama tako da im omogućavaju dodatnu prirodnu gustoću jer jačaju folikulu dlake i ubrzavaju njihov rast. Svaki dan ujutro i navečer čistom četkicom za obrve ili štapićem za uši nanesi malo ricinusova ulja i kroz nekoliko mjeseci prati predivne promjene koje će ono učiniti na tvom licu, piše Žena.

2. ČEŠLJANJE
Nakon što su tvoje obrve dobile prirodnu gustoću, vrijeme je za mali beauty tretman. Počešljaj ih tako da točno vidiš koje dlačice moraš počupati, a koje ostaviti, točno na određenim vidljivim mjestima, ovisno o obliku koji si zamislila da je najbolji za tvoje lice.

3. ŠKARICE
Mali trik sa škaricama učinit će oblikovanje tvojih obrva jednostavnijim, bržim i lakšim. Odluči se za određeni oblik obrva sukladno obliku svog lica. Ne stoje svake obrve svakom licu. Pripazi da ne uništiš svoj izgled, čini to oprezno i slijedi njihpov prirodan način rasta.

4. VRIJEME ČUPANJA OBRVA
Vrijeme u koje čupaš obrve je vrlo važno, a to je zato što nije uvijek dlaka mekana. Najidealnije vrijeme za čupkanje neželjenih dlačica, pa tako i obrva je kada si gotova s tuširanjem. Tada su dlake mekše i bit će ti zaista manje bolan cjelokupni proces čupkanja.

5. MAKE-UP RUTINA
Svaki put kada se šminkaš, popuni praznine u svojim obrvama. Iako ti se možda čine male i nebitne, uz njihovo popunjavanje ćeš dobiti bogatiji izgled obrva koji će ti se zaista svidjeti. U tome ti mogu pomoći razni tutorijali koje možeš pronaći na Youtubeu, kao i specijalno oblikovane četkice i make-up proizvodi za oblikovanje obrva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh