Svaštara

Najstroži roditelji rađaju se u ova tri horoskopska znaka

Kada se radi o roditeljstvu, svako ima svoj pristup.

Odgoj djece - MagazinAlfa.com

Neki roditelji su blagi, a neki su više usredotočeni na red, rad i disciplinu.

Ako ste se ikada zapitali koji su horoskopski znakovi skloni tome da budu najstroži roditelji, evo odgovora.

Jarac

Na vrhu liste nalazi se Jarac, horoskopski znak koji je sam po sebi sinonim za disciplinu.

Roditelji Jarčevi vode svoju porodicu s vojničkom preciznošću. Kućni proračun? Organizovan. Domaće zadaće? Nadzirane. Slobodno vrijeme? Pažljivo raspoređeno. Za Jarčeve svaki je dan prilika za poučavanje važnosti reda, rada i odgovornosti.

Djevica

Ako postoji znak koji shvata detalje ozbiljno, to je definitivno Djevica. Ovi roditelji imaju oči poput sokola kada je u pitanju praćenje svoje djece, a zaboravljena zadaća ili neočišćena soba mogu izazvati pravu malu porodičnu konferenciju. Djevice svojom strogoćom obezbjeđuju da je sve na svom mjestu i po pravilima.

Škorpija

Škorpija kao roditelj ima jedan od najintenzivnijih pristupa. Njihova strogoća proizlazi iz duboke emocionalne povezanosti i želje da zaštite svoje mlade. Takođe su majstori za “tajno nadziranje”. Ne mislite valjda da će vaša tajna zaljubljenost ili skrivena čokoladica ostati neotkrivena? Škorpija će sve znati, i to prije nego što se sami sjetite šta ste skrivali, pišu nezavisne.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh