Svaštara

Tajanstvene ženske erogene zone za koje možda niste znali

Najnovije ankete pokazale su da su ključne kosti kod žene glavna erogena zona koja dovodi do uzbuđenja.

Ljubav - Pult24.info

Ako se fokusirate na ovo mjesto, vašu partnerku ćete potpuno oduševiti, a ona će se opustiti i prepustiti tom osjećaju. Međutim, ovo nije jedino erogeno mjesto koje uzbuđuje žene.

Postoje tajanstvene zone za koje muškarci ne znaju, a koje čine čuda u krevetu. Dovoljno je samo da ove zone uključite u vašu predigru i vidjećete da ćete postati kralj seksa.

1. Jagodice na prstima
Jagodice na prstima su drugi najosjetljiviji dio tijela na tijelu (posle jezika) i zbog toga su one prave erogene zone. Njene prste možete maziti i dodirivati svojim prstima, ali savjet je da to ipak uradite jezikom i zubima, jer će to biti senzualniji i uzbudljiviji način,pišu Nezavisne

2. Kičma
Pošto se u njoj nalaze svi nervi, nije ni čudo što je ljudska kičma toliko osjetljiva. Njenu kičmu možete lagano ljubiti i dodirivati usnama, a prijaće joj i lagano maženje vaših prstiju.

3. Uši
Ovo vjerovatno niste znali, ali ženske uši takođe spadaju u erogenu zonu. Morate se samo potruditi da njene uši mazite i dodirujete na erotičan i zanimljiv način. Grickajte ih i igrajte se i tako ćete stvar učiniti još zanimljivijom i uzbudljivijom.

4. Stopala
Na stopalima se nalaze svi nervni završeci i to je razlog zbog kojih su stopala vrlo osjetljiva. Ako vašoj ljepšoj polovini priredite masažu pored mirišljavih svijeća i romantične muzike vidjećete da će se ona bukvalno baciti na vas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh