Svaštara

Muškarci rođeni u ova dva horoskopska znaka najveći su zavodnici zodijaka

MUŠKARCI rođeni u ovim znakovima zodijaka pravi su zavodnici.

index.hr

Oni će se jako potruditi da osvoje osobu koja im se sviđa, imaju odlične zavodničke sposobnosti i jako se trude ostaviti dobar prvi dojam. Provjerite koji su to najveći zavodnici zodijaka, piše Index.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava zrače samopouzdanjem i šarmom kojima privlače pažnju svih oko sebe. Njihova karizma je neodoljiva, a strastvena priroda čini ih pravim srcolomcima. Spremni su uložiti trud kako bi osvojili srce voljene osobe i učiniti je kraljicom svijeta.

Strijelac

Muškarci Strijelci pravi su pustolovi avanturističkog duha i otvorenog uma što ih često čini vrlo privlačnima. Uvijek pronalaze nove načine za zabavu i istraživanje svijeta, što ih čini intrigantnim potencijalnim partnericama. Njihova neovisnost i spremnost na rizik privlače sve one koji traže uzbuđenje i strast u ljubavnom životu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh