Svaštara

Horoskopski znakovi koji se ne ustručavaju reći ono što misle

DOK se većina nas može ponekad zaplesti u mrežu diplomatskih fraza ili bijelih laži kako bismo izbjegli konfrontaciju ili povrijedili osjećaje drugih, postoje i oni hrabri avanturisti koji se ne boje iskrenosti.

pexels.com/fabiotsu

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima nikada se ne ustručavaju reći ono što misle.

Ovan

Ovnovi su kao vulkan spreman na erupciju – njihova strastvena narav ne poznaje granice kada je riječ o izražavanju mišljenja. Ne boje se preuzeti inicijativu u raspravi ili se suprotstaviti ako se ne slažu s nečim. Njihova otvorenost i hrabrost često ih stavljaju na prvo mjesto kada je potrebno iznijeti neugodne istine.

Strijelac

Strijelci su poput filozofa među horoskopskim znakovima – uvijek gladni istine i otvoreni za iskrenu razmjenu mišljenja. Njihova sklonost avanturama i istraživanju često ih vodi do različitih mišljenja i stajališta. Nisu skloni zadržavanju svojih misli, već ih hrabro dijele s drugima, često s dozom humora i optimizma.

Lav

Lavovi vole biti u središtu pažnje, ali isto tako vole biti vođe u iskrenosti. Njihova snaga i hrabrost često ih stavljaju u ulogu glasnogovornika istine. Kao pravi kraljevi zodijaka, ne boje se reći ono što misle, čak i ako to znači suočiti se s konfliktom, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh