Svaštara

Vladavina Bika počinje 20. aprila, a Ovnu, Biku, Djevici i Vagi okrenut će život naglavačke

Vladavina Bika počinje 20. aprila i traje do 21. maja, a njegov uticaj osjetit će svi znaci Zodijaka.

Pixnio

Vladavina Bika će nas naterati da sagledamo svoje dugoročne ciljeve, a njihova jaka i moćna energija će navesti mnoge znake Zodijaka da promene puno toga na više životnih planova, a posebno na onom ljubavnom, piše luftika.

Ovan

U ovom periodu možete očekivati sudbinski susret, ali i da vas planeta ljubavi spoji s nekim bivšim parnetom.

Posebno obratite pažnju na kraj aprila, jer baš tada može doći da slučajnih susreta.

Za one koji su u vezi slede promene na bolje, tako da očekujte da vas partner pozitivno iznenadi.

Bik

Venera je vaš vladar, tako da svaki njen tranzit ima uticaj na vaš život. Imaćete konakt s osobom koja ne živi u vašoj državi ili će se i vama javiti stara ljubav.

U prethodnom periodu ste imali finansijke probleme, ali tome konačno dolazi kraj. Ukoliko ste u vezi i osećate da to nije to, ne brinite, jer će vam se uskoro samo reći.

Djevica

Vaš vladar Merkur bit će u konjunkciji s Venerom od 18. do 19. aprila, što znači da možete imati susret s nekom vama posebnom osobom.

Najverovatnikje se radi o osobi koja kod vas izaziva fizičku privlačnost. Device u ovom periodu mogu da očekuje mnogo flertovanja.

Vaga

Vage u ovom periodu mogu da očekuju veoma važne promene na ljubavnom planu. Možda vam partner ponudi brak ili zajednički život ili, pak, raskid.

Šta god bilo, život će vas se okrenuti za 180 stepeni.

Izvor: Žena Blic


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh