Svaštara

Tri znaka koja spuštaju kriterije zbog ljubavi

NEKI horoskopski znakovi imaju tendenciju da u potrazi za ljubavlju često spuštaju svoje kriterije.

Ljubav - Infpult.info

Ova sklonost nije samo odraz njihove potrebe za romansom, već i dublje emocionalne i psihološke dinamike koja oblikuje njihove međuljudske odnose. Razmotrimo koji su to znakovi i istražimo zašto su skloni mijenjati svoje standarde u ime ljubavi.

Ribe

Ribe su poznate po svojoj dubokoj empatiji i sklonosti da vide najbolje u drugima, često zanemarujući crvene zastavice ili potencijalne probleme. Vladar Riba, Neptun, pojačava ovu sklonost prema idealizaciji, što ih može navesti da spuštaju kriterije u nadi da će ljubav prevladati sve prepreke. Ribe žele biti voljene i često vjeruju da će njihova ljubav promijeniti ili “spasiti” partnera, čime sebe stavljaju u ranjiv položaj, piše index.

Vaga

Vage, pod utjecajem Venere, planeta ljubavi i harmonije, teže skladnim i uravnoteženim odnosima. Njihova prirodna potreba za partnerstvom i strah od sukoba mogu ih dovesti do toga da spuštaju svoje standarde kako bi izbjegli konfrontaciju i očuvali mir. Boje se odbacivanja i mogu se prilagođavati ili čak ignorirati vlastite potrebe kako bi zadržale partnerovu naklonost i ljubav.

Rak

Rakovi, vođeni Mjesecom, intuitivno teže sigurnosti i udobnosti koje pruža duboka emocionalna povezanost. Njihova potreba za sigurnošću može ih navesti da spuste kriterije, posebno ako percipiraju da bi mogli izgubiti ljubav koja im pruža emocionalnu stabilnost. Rakovi su skloni opravdavati partnerovo ponašanje ili preuzimati odgovornost za probleme u vezi, sve u nadi da će sačuvati vezu koju duboko cijene.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh