Svaštara

Novac stiže za 4 horoskopska znaka: Evo ko će dobiti pare do 20. aprila

Bliži se sezona Bika, a mi igramo još jedan zvjezdani rulet, tako da će zvijezde određenim znakovima Zodijaka biti više naklonjene za novac nego ostalima.

Shutterstock

Merkur je uveliko retrogradan, pa stvara konfuziju, tako da je veoma važno da ne podižemo kredit do 25. aprila, ali i da pazimo šta potpisujemo.

Sezona Bika će mnogo više odgovarati svim znakovima kada su finansije u pitanju. Ukoliko se pitate ko će imati novac do 20. aprila, među njima su znakovi kao što su: Ribe, Ovnovi, Škorpije i Lavovi.

RIBE
Naglašen znak Ovna donosi vam zaradu iz više izvora. Zbog toga će vam se ukazati prilika da radite dodatni posao i zaradite novac. Ovan će vam biti dobar partner za zaradu novca.

OVAN
Sezona vašeg znaka i dalje traje, a novac se lijepi za vas! Mnogi imaju potrebu da vam daruju novac, tako da finansijskih problema nećete imati.

ŠKORPIJA
Jupiter u dobrim aspektima donosi vam zaradu kroz poslovno partnerstvo. Taj partner bi mogao da bude u znaku Bika.

LAV
Iako je Merkur retrogradan, pa će novac da kasni, zbog njegove pozicije u Ovnu nećete imati problema. Iako će malo da zakasni, novac će da stigne. Ipak, budite oprezni ako nameravate da ulažete novac. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh