Svaštara

Osobe rođene u ova 3 znaka horoskopa žive najduže: Oni znaju da se klone stresa i uživaju u životu

Izgleda da dugački život ima veze i sa horoskopom.

Starije osobe - BHRT.ba

Astrologija kaže da su nam zvezde na rođenju uglavnom prema horoskopskom znaku odredile karakter, ali i sudbinu, pa i to koliko ćemo uživati u ovozemaljskom životu. A ako se uzme u obzir ona stara izreka da nam je karakter sudbina, onda sve to dobija još veći smisao.

Oni koji se bave zvijezdama i planetama kažu da od svih znakova Zodijaka predstavnici ova četiri žive najduže.

1. Djevica

Od Djevice treba učiti mnogo toga. Njen sterilan i racionalan pristup životu uvek se isplati na duge staze. Ona djeluje kao da nema osjećanja, praktična je i pomalo škrta; uvijek se u svakom problemu dočeka na noge.

Baš zbog tog njenog uma ona ima jak mehanizam da se odbrani od svih nedaća i neprijatnosti koje je zadese i ne dozvoljava da joj život pravi raspored već ga ona sama pravi. Zbog svoje analitičnosti, uvek je dva koraka ispred drugih i spremna je za izazove.

2. Škorpija

Škorpija se uvek oslanja samo na sebe. Zbog izražene intuicije problem otkriva i rešava i pre nego što se pojavi.

To joj daje samo prividnu smirenost jer je u njoj vulkan osećaja. Nikada ne gubi energiju na površne stvari i to joj daje prednost u odnosu na druge znakove Zodijaka. Život je za nju avantura! Svakako jedan od znakova koji zna da živi život.

3. Strijelac

Strijelac je večiti optimista. On životu pristupa sa filozofske strane. Strelac se nikada ne zadržava na sitnim stvarima. Najveći problem prihvata sa osmehom nikada neće dozvoliti da ga život „muči“.

Nestalan je i uvijek misli da je trava tamo negde zelenija i to je princip koji ga uvek gura napred. Ponekad umije da bude na neki način površan, da preleti preko problema, piše Krstarica.

Baš je to ono što treba da naučimo od njega – da ne trošimo previše energije, jer će život svakako ići svojim tokom, radili mi nešto ili ne radili!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh