Svaštara

Roditelji rođeni u ovim znakovima često se miješaju u ljubavne veze svoje djece

PONEKAD je roditeljima teško ne miješati se u ljubavne veze svoje djece, ali trude se ne miješati previše.

Majka i kćerka - Zenski.ba

To nije slučaj s roditeljima u ova tri horoskopska znaka koji se uvijek i prečesto miješaju u veze svoje djece. Daju im savjete i mišljenje čak i ako ih niko nije tražio te se ne ustručavaju reći da im se ne sviđa partner kojeg je dijete odabralo. Evo o kojim je znakovima riječ.

Rak

Rakovi su, kao roditelji, zaštitnički nastrojeni prema svojoj obitelji, pa tako i prema ljubavnim životima svoje djece. Oni često žele osigurati da njihova djeca odaberu pravu osobu i budu sretni u vezi. Ponekad mogu biti previše upleteni u ljubavni odnos svoje djece te inzistirati da se slušaju njihovi savjeti i mišljenje, čak i kada ono nije traženo.

Lav

Lavovi imaju snažan osjećaj za obitelj i često se osjećaju odgovornima za usmjeravanje ljubavnih života svoje djece. Njihova želja da djeca budu uspješna u životu i sretna može ih potaknuti na miješanje u njihove ljubavne veze, pokušavajući im pružiti najbolje moguće savjete ili nametnuti svoje mišljenje. Zahtijevaju da ih njihova djeca uključe u svoju vezu i ne prihvaćaju “ne” kao odgovor.

Djevica

Djevice vole brinuti o drugima i pronaći rješenje problema za sve oko sebe. Kada je u pitanju ljubavni život njihove djece, Djevice su vrlo analitične i često će se miješati kako bi im dale koristan savjet ili rješenje za potencijalne probleme. Njihova želja za savršenstvom može ih potaknuti da budu vrlo uporne u svojim nastojanjima da pomognu djeci u ljubavi, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh