Svaštara

Ova tri horoskopska znaka uvijek izbjegavaju zabave

DOK većina ljudi obožava ludovati, plesati do zore i izlaziti s prijateljima, postoje neki koji radije biraju mir i tišinu.

Žena - Pult24.info

Ovi horoskopski znakovi više vole provesti večer u udobnosti svoga doma nego u prepunom klubu.

Rak

Rakovima je udobnost doma svetinja. Osjećaju se najbolje kada su okruženi obitelji i bliskim prijateljima, a bučne zabave često ih iscrpljuju. Radije će odabrati mirno večer kod kuće uz dobru knjigu ili film nego lude noći na plesnom podiju. Njihova osjetljiva priroda često ih tjera da se povuku u svoj sigurni prostor gdje mogu puno bolje povezati s onima koje vole.

Djevica

Djevice su perfekcionisti. Za njih je svaka večer prilika da se posvete svom planiranju, organizaciji i radu na sebi. Previše buke i kaosa na zabavama mogu ih izbaciti iz ravnoteže, a osjećaj da gube vrijeme može ih gnjaviti. Radije će provesti večer uređujući svoj prostor ili radeći na projektu koji ih ispunjava, nego izlaziti i provoditi se.

Jarac

Jarčevi su ambiciozni i posvećeni svojim ciljevima. Za njih je svaka sekunda dragocjena i preferiraju koristiti svoje vrijeme na nešto što će ih približiti njihovim ciljevima. Iako znaju uživati u društvu, radije će raditi na svojoj karijeri ili osobnom razvoju, nego tražiti zabavu, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh