Svaštara

Ljubavni horoskop za april: Najbolji dani za ljubav za svaki znak Zodijaka

Evo šta možete da očekujete, uključujući važne datume za ljubav, brak i efekte retrogradnog Merkura, mladog Meseca i pomračenja Sunca

Zodijak - Shutterstock

Što se tiče astrologije, pripremite se da budete zadivljeni u aprilu 2024. Gotovo je zagarantovano da način na koji ste započeli ovaj mesec, neće biti i način na koji će da se završi, posebno kada je reč o ljubavi.

Ovaj vremenski okvir, prema pisanju “Your Tango” biće era podizanja na novi nivo i evolucije u vašem životu, dok se opraštate od starog i primate raširenih ruku ljubav i život koji vam je oduvek bio predodređen.

Šta očekuje svaki horoskopski znak?

Ovan
Najbolji dan za ljubav: utorak, 23. april

U aprilu vas očekuje pun Mesec u Škorpiji na kraju meseca, što vam donosi neke moćne prilike za intimnost. Ali znajte da ne možete da pronađete vezu koju zaista želite sve dok prvo ne odaberete da budete ono što vi zaista jeste.

Obratite pažnju na ono što se pojavljuje u vašem životu i da je nekada potrebno da donesete i nepopularne odluke, koje su ujedno i one koje najdublje odjekuju u vašoj duši. Što više budete ono što jeste, lakše ćete da privučete i izgradite odnos sa nekim ko vas vidi onakvim kakvi ste zaista.

Energija Škorpije takođe upravlja i vašim partnerom, tako da možete da očekujete važne događaje ovog meseca koji će učvrstiti vašu romantičnu budućnost.

Bik
Najbolji dan za ljubav: utorak, 23. april

Kako planete počinju da se premeštaju u domen Bika jedna po jedna u aprilu, tako ćete i vi početi da se osećate sve više sami, ali i da se sami povlačite iz sve više društvenih aktivnosti. Koliko god da je moćna sezona Bika koja prestoji, zbog nje dodatno razmišljate o svojim izborima i da li zaista poštujete svoje unutrašnje ja.

Može da se dogodi da vi ili vaš partner povučete neke neočekivane poteze tokom ovog perioda. I dok Uran i dalje nastavlja da pravi svoju magiju u vašem znaku, usudite se da verujte u sebe, ostavite sebi prostor za razmišljanje i pretvorite ih priliku koja će vam omogućiti da dublje pratite svoje srce.

Blizanci
Najbolji dan za ljubav: subota, 20. april

Kao vazdušni znak, niste poznati po tome da ste previše romantični. Međutim, sledi period idealan za romantiku i duboko povezanu ljubav. Ali, da biste pristupili romantici i prihvatili je, moraćete predhodno da se povežete sa svojim unutrašnjim ja, što će vam tek onda pomoći da imate više prostora da verujete i da magična ljubav o kojoj ste oduvek sanjali može zaista da se obistini.

Konjukcija Jupiter-Uran u Biku će se desiti u vašoj kući srodnih duša. Bez obzira na to kako nazivate svoj trenutni odnos, u pitanju je duboka veza i istinski susret dve duše. Ali zato ćete morati da isključite svoj logički um i umesto toga da se oslonite na svoju intuitivniju i maštovitiju stranu. Čineći to, bićete skloniji da sledite svoje srce i da se otvorite za vezu. Na vaše iznenađenje, vrlo je moguće da je u pitanju neko ko je već u vašem životu.

Rak
Najbolji dan za ljubav: utorak, 23. april

Iako tek počinjete da rastežete krila, iskoristite nove mogućnosti i fokusirate se na novo poglavlje u karijeri – to ne znači da neće biti i romantičnih događaja. Pokušajte da ostanete “budni” za sve ono što vam se pojavljuje u aprilu, jer ćete poželeti da imate prostor za manevar da u potpunosti iskoristite svaku priliku.

Energija Škorpije vlada vašim sektorom posvećenosti, što vam takođe pomaže da odredite šta vam donosi najviše radosti. Ova energija vas takođe može ponovo povezati sa vašim detinjastim ja, koje je oduvek sanjalo da živi određenu vrstu života.

Koliko god da rastete i menjate se tokom života, važno je i da ispoštujete onaj svoj unutrašnji deo bića koje je imalo snove pre nego što vam je srce slomljeno. Ovaj period donosi novu fazu u vašem životu u kojoj ćete moći da date prioritet svojoj sreći i da počnete da privlačite i sve ostalo što želite.

Lav
Najbolji dan za ljubav: utorak, 23. april

Postoji snažna veza između vašeg isceljenja i novih početaka koji vam predstoje. U aprilu će energija Ovna osvetliti vašu kuću obilja i ekspanzije, aktivirajući neverovatnu priliku za novi početak u ljubavi. Ali pun mesec u Škorpiji na kraju meseca biće test i prilika za izlečenje.

Ovaj aspekt vam nudi mogućnost da na prošlu ili sličnu situaciju – reagujete na nov način. Kako se udaljavate od “unutrašnjeg deteta”, moći ćete potpunije da zakoračite u svoje isceljujuće “odraslo ja”. Taj deo vas je u potpunosti sposoban da stvori sve što poželite i otvara vam mogućnost da zakoračite u nove početke. Ali, prvo, vodite računa kako reagujete. Nikada nije kasno za izlečenje i novi početak.

Djevica
Najbolji dan za ljubav: ponedeljak, 8. april

Tokom sezone Riba, energija vas je navodila da učite, da se predate i prihvatite svoju emotivniju stranu. Ali sa novim prilivom energije Ovna, sada ćete biti vođeni da prihvatite svoje želje i duboku nadu da ćete uspostaviti povezivanje.

Osetićete da vam jača želja ne samo za intimnosti, već i da biste mogli da i mnogo dublje da se povežete sa svojim partnerom. Možda će biti nekih promena koje treba da se dese, ali koristeći ono što ste naučili tokom sezone Riba, recite šta zaista želite i time napravite prvi korak da to i – dobijete.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh