Svaštara

Ovi horoskopski znakovi obožavaju voziti motore, jedva su dočekali toplije vrijeme

LJUDI najčešće vole ili ne vole motore, no ova tri horoskopska znaka ne samo da ih vole vidjeti, već ih obožavaju i voziti.

index.hr

Za njih je kombinacija snage, adrenalina i slobode ono što najviše vole kod motora, a malo je reći da su jedva dočekali toplije vrijeme kako bi uživali u vožnji. Evo o kojim je znakovima riječ.

Ovan

Hrabri i avanturistični Ovnovi uvijek traže uzbuđenje i nove izazove. Vožnja motora pruža im osjećaj slobode i neovisnosti koji im je potreban da bi se osjećali živi. Za Ovnove, svaka vožnja postaje avantura koju ne mogu dočekati da podijele s drugima.

Lav

Za Lavove, vožnja motora način je da pokažu svoju hrabrost i samopouzdanje te impresioniraju svoje prijatelje i pratitelje. Uživaju u osjećaju moći koji im daje kontrola nad snažnim strojem pod njima.

Blizanci

Blizanci vole dinamičnost i promjenu. Vožnja motora za njih je način da se oslobode stresa i monotone svakodnevice, te da istraže nova mjesta i susretnu nove ljude. Oni vole osjećaj brzine i adrenalina koji dobivaju dok voze cestama na svom motociklu, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh