Svaštara

Ovi horoskopski znakovi ne idu nigdje bez svojih mačaka

LJUBIMCI nam mogu popraviti i najgore i najteže dane.

index.hr

Za neke su to njihovi psi, za neke ptice, a za neke mačke. Ipak, vlasnici mačaka posebno se izdvajaju jer ne idu nigdje bez njih. Ljudi rođeni u ova tri horoskopska znaka ne napuštaju kuću bez svojih ljubimaca.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema ljepoti i harmoniji, a mačke savršeno odgovaraju njihovom estetskom osjećaju. Za Vagu, mačka nije samo kućni ljubimac, već i umjetnička inspiracija. Njihova mačka je i estetski dodatak njihovom domu, savršeni dodatak njihovoj fotogeničnosti na Instagramu i savršen partner za dugotrajne rasprave.

Škorpion

Škorpioni su znakovi dubokih emocija i tajnovitih misli, a mačke su upravo takve! Za Škorpiona, mačka nije samo kućni ljubimac, već i pouzdan partner u otkrivanju dubina njihove duše. Njihova mačka postaje povjerljivi saveznik u istraživanju skrivenih kutaka njihovog uma i osjećaja.

Mačke razumiju Škorpiona na razini koju malo tko drugi može doseći, pružajući im utjehu i razumijevanje u trenucima potrebe. Osim toga, Škorpion cijeni neovisnost mačaka i divi se njihovoj sposobnosti da se brinu za sebe.

Blizanci

Blizanci su znakovi avanturističkog duha i radoznalosti, a mačke su izvrsni suputnici u njihovim ludim avanturama. Za Blizance, mačka nije samo ljubimac, već i partner u istraživanju svijeta oko sebe. Njihova mačka im je najbolji prijatelj s kojim mogu podijeliti svoje tajne, snove i avanture. Mačke su spremne pratiti Blizance u bilo koju ludu ideju ili avanturu, pružajući im smijeh, radost i neiscrpnu energiju, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh