Svaštara

Tri najveća rasipnika zodijaka

NEKI horoskopski znakovi imaju sklonost prema većem uživanju u materijalnim dobrima i skloniji su trošenju novca od drugih.

index.hr

Otkrivamo koji su to tri horoskopska znaka poznata po svojoj rasipnosti, zašto vole trošiti novac i na što ga najčešće troše.

Lav

Lavovi su kraljevi zodijaka, a kao takvi, vole živjeti raskošno i uživati u finijim stvarima u životu. Njihova prirodna sklonost prema dramatičnosti i želja za pažnjom često ih vodi u trošenje novca na skupu odjeću, nakit i luksuzne proizvode koji će impresionirati druge. Lavovi smatraju da je novac alat za ostvarivanje statusa i moći te ga rado troše na velike zabave i skupocjene hobije kako bi ostavili dojam na svoje društveno okruženje.

Blizanci

Blizanci su znatiželjni i vole nove iskustva što često rezultira trošenjem novca na putovanja, tehnologiju i knjige. Njihova konstantna potraga za novim informacijama i avanturama vodi ih u situacije gdje novac teče kao voda, bilo da je riječ o najnovijim gadgetima koji će ih držati povezanima ili o spontanim putovanjima koja obogaćuju njihovu želju za novim znanjima. Blizanci vole raznovrsnost što se odražava i u njihovim financijskim navikama.

Vaga

Vage su znak koji vlada Venerom, planetom ljepote i umjetnosti, što ih čini sklonima trošenju novca na estetski ugodne stvari. Od mode i umjetnina do skupocjenog uređenja doma, Vage žele da sve oko njih bude harmonično i lijepo.

Njihova ljubav prema ljepoti često nadilazi pragove proračunske odgovornosti jer vjeruju da su ljepota i umjetnost neophodni za kvalitetan život. Osim toga, Vage vole i društveni život pa su česti gosti na elegantnim večerama i društvenim događajima, gdje ne štede na poklonima za domaćine ili računu za cijelu večer, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh