Svaštara

Tri horoskopska znaka koja se vole igrati s tuđim emocijama

NEKIM ljudima su osjećaji drugih na prvom mjestu, a nekima ne.

index.hr

Ako ste se ikada pitali tko su ti lukavi majstori manipulacije, evo odgovora. Ovi horoskopski znakovi vole se igrati tuđim emocijama, piše index.

Blizanci

Prvo mjesto na listi zauzimaju Blizanci. Njihova sposobnost briljantne komunikacije i izražavanja čini ih neodoljivima, ali isto tako i vrhunskim manipulatorima. S njima nikada ne znate što se krije iza onog šarmantnog osmijeha – možda su iskreni do srži ili samo igraju svoju ulogu kako bi ostavili željeni dojam. S Blizancima je uvijek izazovno razlikovati stvarnost od iluzije, što ih čini pravim virtuozima igre s tuđim emocijama.

Škorpion

Kada je riječ o igranju s emocijama, Škorpioni su kao detektivi koji produbljuju u srž problema. Njihova magnetična privlačnost često omamljuje sve oko njih. Oni su majstori u manipuliranju strastima i često koriste svoju moć privlačnosti kako bi postigli svoje ciljeve. No, iza te mistične maske krije se nesigurnost i strah, a ponekad i najdublje emocije.

Lav

Posljednji, ali ne manje važni, su Lavovi. Njihova potreba za pažnjom i priznanjem često ih tjera na manipulaciju emocijama drugih. Lavovi vole biti u centru pozornosti i spremni su poduzeti bilo kakve korake kako bi održali svoj status quo. Njihova dramatična priroda često ih navodi na eksperimentiranje s osjećajima drugih ljudi, igrajući uloge i stvarajući emocionalne zaplete poput pravog redatelja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh