Svaštara

Ovi horoskopski znakovi se najbolje slažu s Ovnovima

OVNOVI, čija vladavina traje od 21. ožujka do 19. travnja, poznati su po svojoj energiji, entuzijazmu i hrabrosti.

Ovan - Dnevno.rs

Ljudi rođeni u ovom znaku prirodni su vođe, vole preuzimati inicijativu i često se smatraju pionirima u onome što rade. Njihov vladajući planet, Mars, daje im dodatnu dozu hrabrosti i borbenosti, zbog čega se ne slažu sa svima. U nastavku otkrijte koji su horoskopski znakovi najkompatibilniji s Ovnovima.

Lav

Lav i Ovan dijele slične osobine – strastveni su i vole biti u centru pažnje. Njihovi odnosi često su puni uzbuđenja, avanture i razumijevanja. Lav cijeni Ovnovu inicijativu i energiju, dok Ovan u Lavu vidi snažnog partnera koji je sposoban pratiti njegov tempo. Zajedno, ova dva znaka stvaraju dinamičnu i moćnu vezu.

Strijelac

Strijelac i Ovan dijele ljubav prema avanturi i istraživanju. Strijelac, vođen Jupiterom, planetom sreće i ekspanzije, donosi optimizam i filozofsku dubinu u odnos s Ovnom. Ovan cijeni Strijelčevu spontanost i želju za avanturom, što njihovu povezanost čini uzbudljivom i punom novih iskustava. Oboje vole slobodu, što znači da mogu razviti snažnu vezu temeljenu na međusobnom poštovanju i razumijevanju potrebe za osobnim prostorom.

Blizanci

Iako na prvi pogled to može djelovati iznenađujuće, Blizanci i Ovan su izuzetno kompatibilan par. Blizanci, vođeni Merkurom, u odnos donose komunikacijske vještine i intelektualnu znatiželju. Ovnova energija i entuzijazam savršeno se slažu s intelektualnom stimulacijom koju zahtijevaju Blizanci. Ova kombinacija može dovesti do dinamične veze pune zanimljivih razgovora i zajedničkih avantura.

Vodenjak

Vodenjak i Ovan dijele neovisnost i želju za inovacijama. Oboje cijene neovisnost i imaju snažan osjećaj za pravednost, što može dovesti do duboke emocionalne i intelektualne veze. Ovna privlači Vodenjakova originalnost i nekonvencionalnost, dok Vodenjaka privlači Ovnova energija i hrabrost, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh