Svaštara

Počinje nova astrološka godina: Dva znaka osjetit će njen najsnažniji uticaj

Tačno na početku proljetne ravnodnevice sunce ulazi u znak Ovna i počinje nova astrološka godina.

Djevojka - Astrosudbina.com

To je idealno vrijeme da završimo jedan ciklus života i krenemo u novi.

Ovan, kao prvi zodijački znak označava novi početak za sve.

Ovog proljeća fokus će biti na ostvarivanju ciljeva, novcu i odnosima sa ljudima.

Dva horoskopska znaka doživjet će nova otkrića o sebi i svom okruženju, kažu na Žena.blic.rs Možda će biti malo razočarani, ali na kraju će shvatiti da je vrijedilo.

To su Bik i Blizanci.

Bik

U ovom periodu Bik ima velika očekivanja u planovima za budućnost. Možda ćete se preterano žrtvovati da biste ostvarili svoje ciljeve, a niste ni svjesni da ste već ostvarili dovoljno. Ne bi bilo loše da prikočite i analizirate obavljeni posao kako ne bi crpili dodatnu energiju bez potrebe.

Blizanci

Možda ćete se truditi i oko onih koji nisu vredni toga, ali neka, bar ćete napraviti mjesta za nove prilike i nove ljude. Period vladavine Ovna, Blizancima osvijetljava njihove talenta. Preispitajte gdje vidite sebe i koji je vaš značaj u trenutnom poslu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh