Svaštara

Horoskopski znakovi kojima dugo treba da odgovore na poruku

SVI POZNAJEMO ljude kojima trebaju sati da odgovore na najobičniju poruku.

Žena - Shutterstock

Često nas svojim ponašanjem ljute, no njihovo neodgovaranje ne znači nužno da ih nije briga. Neki od njih ne odgovaraju odmah jer žele dobro razmisliti što će odgovoriti kako se ono što napišu ne bi pogrešno shvatilo. Evo o kojim je znakovima riječ.

Rak

Prije nego odgovore na poruku, Rakovi moraju dobro razmisliti o tome što će napisati. Ne žele nikoga povrijediti svojom porukom, a njihova emocionalna priroda može ih prisiliti da pravilno izraze svoje osjećaje u poruci, što može rezultirati duljim čekanjem na odgovor.

Vaga

Vage nastoje biti vrlo diplomatske u svojim porukama. Kada dobiju poruku, trebat će im neko vrijeme da pravilno formuliraju odgovor koji će zadovoljiti sve strane. Njihova sklonost analiziranju i vaganju opcija može rezultirati time da im treba neko vrijeme da donesu konačnu odluku, a samim time i napišu odgovor na poruku.

Vodenjak

Kada Vodenjacima stigne poruka, ponekad se zadrže u svom unutarnjem svijetu ili razmišljaju o širem kontekstu prije nego što se odluče angažirati u razgovoru. Smatraju da nema potrebe odmah odgovoriti na poruku i ne vole se osjećati kao da moraju biti stalno dostupni. Zato njihovi prijatelji i bližnji često i po nekoliko sati čekaju na odgovor, piše index.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh