Svaštara

Njihov IMUNI sistem je ČELIČAN! Ovi horoskopski znaci se skoro nikad ne RAZBOLJEVAJU – Ni VIRUSI ni BAKTERIJE im ne mogu ništa

Dok svi ostali oko njih kijaju i kašlju, oni su zdravi kao dren. Pored nekih drugih karakternih prednosti, mogu se pohvaliti i jakim imunitetom.

Shutterstock

Kada je u pitanju zdravlje, čini se da su neki ljudi sretniji od drugih. O ova tri horoskopska znaka zvijezde kažu i da rijetko posežu za kutijom sa lijekovima.

Njihov imunuitet je toliko jak da čak ni jesenje ni zimske bakterije i virusi ne mogu da ga poremete. Dok svi ostali oko njih kijaju i kašlju, oni su zdravi kao drijen.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj neiscrpnoj energiji i entuzijazmu. Njihova tajna leži u njihovoj neumornoj želji za aktivnošću. Bilo da je u pitanju redovno trčanje, planinarenje ili bavljenje sportom, oni su uvek u pokretu, što dodatno podstiče njihov imunološki sistem. Takođe, njihova prirodna sklonost izazovima čini ih psihički otpornijim na stres, koji je često uzrok oslabljenog imuniteta.

Strijelac

Strijelci su poznati po svom veselom i optimističnom pogledu na svet. Njihov pozitivan stav može biti više od samo osećaja blagostanja – to je njihov štit od bolesti. Optimizam pomaže u smanjenju stresa i stimuliše proizvodnju belih krvnih zrnaca, koji su ključni u odbrani tela od infekcije. Strelci takođe vole putovanja i avanture, što ih dovodi u kontakt sa različitim sredinama, jačajući im imunitet na izlaganje različitim mikroorganizmima.

Jarac

Jarčevi su poznati po svojoj disciplini i odgovornosti. Njihova tajna je u redovnoj rutini i samokontroli. Oni ne samo da vode računa o redovnom vežbanju, već su pažljivi i kada je u pitanju ishrana i dovoljno sna. Jarčevi su stručnjaci za upravljanje stresom kroz organizaciju i planiranje, što im omogućava da održe uravnotežen način života. Ovaj pristup ne samo da pomaže u očuvanju fizičkog zdravlja, već i mentalnog zdravlja, čineći ih manje sklonim bolestima.

Srbija Danas


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh