Svaštara

TRI ZNAKA ZODIJAKA KOJE KOMŠIJE NE VOLE: IZNERVIRAJU SE KAD GOD IH SRETNU NA STEPENICAMA

Ovi horoskopski znakovi se takmiče da budu prilično dosadne komšije, svaki na svoj način.

Prijatne komšije su blagoslov. Čak i one koje uopšte ne zapazimo su sjajni, a još bolji su oni koji te srdačno pozdrave, pozajme ti jaje ili šećer, prvi očiste ulicu kad padne snijeg, a vremenom postanu više od komšije, prijatelj. Koji dođu na kafu, kao i mi njima i zajedno šetamo pse, piše hayat.

Međutim, posebno u većem gradu, rijedak je slučaj imati sreće sa svim ljudima koji žive u neposrednoj blizini.

Bilo da se radi o prljavim cipelama ili starom namještaju na stepeništu, glasnoj muzici ili automobilu parkiranom na dva parking mjesta, kada se uselite, većina stanara je spremna da se pomiri sa neobičnostima svojih komšija.

Ali postaje posebno izazovno ako se sljedeći horoskopski znakovi nalaze u nekom od susjednih stanova.

Ovan

Bilo da je nedjelja ujutro na putu do pekare ili petak uveče na putu kući sa zabave poslije posla, Ovan uvijek izgleda odmorno, u formi i potpuno budno. Odakle im toliko energije?

Zašto oni, čak i neotuširani i u trenerkama, izgledaju kao da bi mogli odmah da sjednu na razgovor za posao i dobiju posao koji žele?

Ti ovnovi su jezivi, pogotovo kada jednog od njih sretneš na stepenicama, sretni, lepršavi i spremni za ćaskanje dok se ti s mamurlukom i crnim kolutovima oko očiju vučeš uz stepenice, piše Miss7hr.

Bik

Još niste ni otvorili ulazna vrata, a miris vam već udara u nos… možda prejak za stomak u 7 ujutru? Sos od bijelog vina, svježe začinsko bilje, u buketu: majčina dušica, ruzmarin, nešto gratinirano sa sirom? Hmmm. Bik, ti prokleti tragači za zadovoljstvom, ti najveći gurmani zodijaka. Ako imaš bika za komšiju, stidjećeš se salate za večeru.

Djevica

Da li je vaš paket greškom isporučen komšiji? Samo ne kod Djevice u prizemlju! Čak i letimičan pogled na taj uredan stan, koji Djevice obično uzimaju zdravo za gotovo, prosječnim ljudima je često teško da podnesu – besprijekorna čistoća i urednost stvaraju komplekse običnim smrtnicima. Isto izgleda i pred njihovim vratima, a sigurno ste čuli neke pritužbe zašto ulazite u zgradu sa prljavim cipelama ili kada razmišljate o pranju automobila, jer „izgleda baš ružno na parkingu“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh