Svaštara

PUN MJESEC im donosi velike promjene: 3 znaka koje čeka SUDBINSKI PREOKRET od 24. februara

Tri znaka Zodijaka doživjet će promene, transformacije i nove sudbinske igre nakon punog mjeseca u Djevici.

Djevica - Horoskopzadanas.com

Februar 2024. je mjesec jake energije, jer nas pored konjunkcije Plutona, Marsa i Venere očekuje pun mjesec u Djevici sa trigonom sa Jupiterom.

3 znaka koje čekaju velike promjene tokom punog mjeseca:

Blizanci

Vaš horoskopski znak će doživeti pravu metamorfozu u najvažnijoj oblasti života: porodici i nekretninama. Stvar je u tome što se pun mesec u Devici javlja u vašem stambenom sektoru, a u dubljem smislu je odgovoran za “temelje”. Sada možete shvatiti da je vreme da promenite temelje i stubove svog života. Verovatno je da događaj punog meseca može doneti važnu odluku u porodici: kupovinu ili prodaju kuće, brak ili razvod.

Djevica

Pun mjesec se javlja u vašem znaku, što znači da možete potpuno promijeniti svoju sudbinu. Na primjer, ovo može biti povezano sa vezama ili poslom. Stvar je u tome što će dispozicija punog mjeseca biti u vašoj kući veza, a kroz razgovor sa drugom osobom ćete donijeti odluku. Nekim Djevicama događaj može donijeti ozbiljnu zdravstvenu situaciju – pregled i dijagnozu.

Strijelac

Pun mesec će biti u vašem sektoru postignuća, što znači da možete dostići prekretnicu u svojoj karijeri ili društvenoj sferi. Na primer, možda ćete dobiti novu titulu ili ćete biti postavljeni za šefa. Pored toga, vaš status se može promeniti zbog razvoda ili braka, piše glossy.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh