Svaštara

Rođeni u ova 2 znaka horoskopa sretni su koliko su teški, neće znati šta će s parama u narednom periodu

Čeka ih veliki uspjeh i pun novčanik.

glasregije.net

Astrologija otkriva koja dva znaka čeka najviše sreće u narednom periodu.

Bik

Ako ste rođeni u znaku Bika, zaista možete sebe da smatrate srećnikom! Sve što ste planirali do sada, konačno počinje da se realizuje. Hrabro se krećete ka svojim ciljevima, a samopouzdanje će vam pomoći da ostvarite veliki uspeh. Obratite pažnju na prilike koje vam se nude. Ako ste spremni da izađete iz zone komfora i rizikujete, vaš novčanik će postati deblji. Horoskop vas savjetuje da ništa ne odlažete – sve što možete danas, ne ostavljajte za sutra, piše Krstarica.

Škorpija

Ako ste rođeni u znaku Škorpije, možete da računate na pozitivne promene u karijeri. Vaš trud će se ceniti, a profesionalne veštine dolaze do izražaja. Horoskop vas savjetuje da preuzmete odgovornost za sve promene koje se dese, a vaša zarada će se značajno povećati. Oko sebe ćete imati lojalne, pouzdane ljude, što će vam biti važnije od same finansijske situacije. Imat ćete čemu da se radujete!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh