Svaštara

Šta najviše odbija žene u krevetu, odgovori će vas iznenaditi

Dragi muškarci, postoji nekoliko stvari u spavaćoj sobi koje odbijaju žene i zbog kojih intimni odnos neće ići u pravcu u kojem ste zamišljali.

glossy

Jedna američka anketa sprovedena je nad mladim parovima u pokušaju da se utvrdi šta je to što ženama najviše smeta i odvlači ih od seksa. Mnogi misle da su glavni faktori tehnika i veličina, ali, vjerovali ili ne, ženama to uopšte nije na pameti. Skrenule su pažnju na potpuno druge stvari i mnogi su iznenađeni odgovorima.

1. Previše pričanja
Čak 82 odsto devojaka je priznalo da im smeta kada ima previše priče i razgovora u krevetu. Djevojke tvrde da u krevetu ne treba da se priča i da muškarci treba da se fokusiraju na neke druge stvari. One kažu da treba da postoji neka doza razgovora, ali da to treba da bude svedeno na minium, jer pretjeran razgovor može ugasiti želju za seksom.

2. Strast
Njih 74 odsto je reklo da najviše na njih utiče manjak strasti. Kažu da muškarci treba da budu strastveni i da treba da pokažu svoju želju za seksom, ali ako strasti nema, djevojke će vrlo brzo postati nezainteresovane.

3. Mala pokretljivost
Anketiranih 63 odsto djevojaka je reklo da im užasno smeta kada se muškarci ne trude i kada nisu dovoljno pokretljivi. Rekle su da im se često dešava da muškarci leže kao panjevi i da se jedva pomijeraju, a to nikako nije uzbudljivo i strastveno,pišu Nezavisne

4. Loše ljubljenje
Na kraju, 62 odsto djevojaka je reklo da je loše ljubljenje veliki razlog zbog kojeg one ne žele da spavaju s muškarcima. Ljubljenje je glavni dio svake predigre, a ako je početak loš, onda će i sve ostalo vjerovatno biti loše, pa je to razlog zbog kojeg morate poraditi na vašoj tehnici ljubljenja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh