Svaštara

Pun mjesec u djevici, četiri znaka bit će na udaru

Pošto će Mjesec biti pun u Djevici, najanalitičnijem znaku Zodijaka, jasno je da će taj dan racionalnost biti na minimumu

Horoskop - shutterstock

Pun Mjesec u znaku Djevice, koji ukazuje na tenziju, povećanu odgovornost i prema sebi i prema obavezama, drugim osobama imaćemo 24. februara. Preokupiranost poslom, strahovi vezani za zdravlje i za poslovni segment, pojačana anksioznost – aspekti su sa kojima ćemo se suočiti.

Pošto će Mjesec biti pun u Djevici, najanalitičnijem znaku Zodijaka, jasno je da će taj dan racionalnost biti na minimumu. Posebno će na udaru biti četiri znaka,DJEVICA

Kako će Mjesec biti pun u vašem znaku, najvažnije je da to ne doživljavate previše lično jer će vam se sve skupiti. Bijes, nervoza i frustracije donijeće emotivno razočarenje. Pun Mjesec biće u opoziciji sa Suncem i Venerom iz Riba, čime će nezadovoljstvo biti pojačano. Ukoliko ste u braku ili vezi, prag tolerancije će biti na minimumu. Psihološki ćete imati problem sa nesanicom jer ćete biti jako nervozni.

RIBE

Bićete jako nezadovoljni pod uticajem punog Mjeseca iz Device. Vikend koji je pred vama ne treba da rezervišete za nešto što vam je važno. Ukoliko planirate ljubavi susret, probajte to da odložite.
STRIJELAC

Najveći stres doživjećete preko posla. Mnogo toga će vam se skupiti, pa će vam svega biti preko glave. Gledajte da ne doživite emotivni kolaps, samo zato što vas posao opterećuje. Važne poslovne pregovore odložite za narednu sedmicu.

BLIZANCI

Pun Mjesec snažno će uticati na vaše četvrto polje, pa ćete biti opterećeni porodičnim problemima. Brinućete zbog jedne osobe iz porodice i to će vas dodatno opteretiti, piše najzena.alo.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh