Svaštara

Mlada otjerala suprugovu porodicu zbog dvije stvari: ‘Odmah smo ih izbacili s vjenčanja’

Da vjenčanja mogu biti dovedena do apsurda pokazao je jedan nedavni slučaj.

Brak - Congerdesign/pixabay.com

Mlada je zbog različitih običaja i nepoštivanja njenih pravila učinila neočekivan potez.

Jedna je mlada bila prisiljena izbaciti cijelu suprugovu porodicu sa svog vjenčanja nakon što su namjerno ignorisali njena pravila i prešli njene granice, što je uključivalo i dolazak na događaj u bijelom, piše Mirror.

Žena je objasnila da porodica njenog supruga ima dugogodišnju tradiciju vjenčanja koja je u suprotnosti s većinom zapadnjačkih vjenčanja, uključujući pravljenje domaće torte u limu umjesto svadbene torte na spratove, da gosti budu odjeveni u bijelo i da sva djeca iz porodice hodaju do oltara zajedno s mladom.

Bilo je puno djece i beba

Na dan vjenčanja, mladina porodica bila je “odjevena prikladno” i jasno je slijedila smjernice, ali mladoženjina porodica nije – jer su stigli u bijelom i doveli svu svoju djecu.

“Došao je dan vjenčanja, a moja strana porodice bila je prikladno odjevena, nije bilo djece, sve je išlo odlično. Zatim je došla Benova porodica. Bilo je puno djece i beba i svi su nosili potpuno bijelo. Očigledno je da su njihove tradicije bile važnije od onoga što sam ja htjela”, napisala je mlada u objavi na Redditu.

Dodala je da su samo tri osobe zapravo poštovale postavljena pravila – supružnici Benove braće i sestara. “Ben i ja smo bili poniženi. Odmah smo ih izbacili i dopustili troje ljudi koji su slijedili pravila da ostanu, ali oni su otišli sa svojim partnerima, što nam nije smetalo”, napisala je razočarana mlada i priznala kako joj svadba zbog toga nije bila onakva kakvom ju je zamišljala. prenosi Radiosarajevo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh