Svaštara

Najsretniji ljudi imaju ova 3 broja u datumu rođenja, sve što požele ostvarit će im se u budućnosti. Jeste li te sreće?

Provjerite da li ste dijete sreće.

Sreća - Net.hr

Prema tumačenju, ovi brojevi nose najmoćniju energiju, intuitivnu snagu i simbol su sretne budućnosti. Riječ je o brojevima 11, 22 i 33.

Ukoliko neke od ovih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljuju dvije jedinice, dvojke ili trojke, numerolozi kažu da imate posebnu zaštitu od Univerzuma.

Osobe koje posjeduju broj 11
Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svijest. Osjetljivi su, čula su im izoštrena i poseduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći – mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumevanje problema i uspešno rešavanje, stabilnost, osećaj za uspeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

Osobe koje posjeduju broj 22
Lako primenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspešne i cenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno – posvećeni su, iskreni i znaju kako da reše konflikte.

Osobe koje posjeduju broj 33
Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerješive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspeh. Ponekad mogu delovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život donijeti kreativnost, radost i entuzijazam. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh