Svaštara

Pluton ulazi u Vodoliju, a ova 4 znaka će se naći na ivici ambisa, ništa više neće biti isto

Pluton, planeta za koju astrolozi kažu da je Bog podzemlja, odgovorna za najveće životne transformacije ali i mračne tajne, ulazi 21. januara u Vodoliju gdje će se zadržati do 2044. godine.

To će biti sasvim dovoljno vremena za donese generacijske promjene.

Pluton simbolizuje duboke transformacije, regeneraciju i moćne promene na ličnom i kolektivnom nivou. Kada se nalazi u Vodoliji, ova kombinacija može rezultirati specifičnim energijama i uticajima, piše Naj Žena.

Vodolija kao znak naglašava inovacije, progresivnost, nezavisnost i društvenu svest. Kada Pluton prolazi kroz Vodoliju, mogu se očekivati promene u društvenim normama, tehnološkim inovacijama i povećanoj svesti o globalnim pitanjima. Ova pozicija može podsticati društvene revolucije i naglasak na humanitarnim pitanjima.

Takođe, Pluton u Vodoliji može podstaknuti pojedince na ličnu transformaciju kroz razvoj njihove individualnosti, povećanu svest o sopstvenim vrednostima i potrebu za ličnom slobodom.

Ljudi pod uticajem ove pozicije mogu biti skloni istraživanju novih ideja, tehnologija i alternativog načina života.

Pluton u Vodoliji uticaće na sve znakove Zodijaka, a ponajviše na Vodolije, Lavove, Bikove i Škorpije.

Vodolija

Polako ali sigurno, Pluton će početi da menja vašu sudbinu, a to će biti vidljivo u narednom godinama. Sloboda, nezavinosti i potreba za promenom će biti manifestacije Plutona u vašem znaku. Vi ste jedan od znakova koji će pretrpeti najveće promene ovog planetarnog uticaja, prenosi Informer.

Bik

Pluton u Vodoliji boraviće u vašem desetom polju karijere, što će usloviti velike profesioanlne promene. To podrazumeva da će mnoge tehnološke inovacije i rad na internetu postati deo vaše poslovne svakodnevnice. Mnogi Bikovi napraviće radikalan zaokret u karijeri.

Lav

Pluton u sedmom polju donosi vam promene u partnerskim odnosima. Institucija braka se menja, pa gubi svoj smisao, tako da će vam lična sloboda biti najvažnija. Biće vam važnije da budete u slobodnijoj vrsti ljubavnog odnosa nego da živite sa nekim.

Škorpija

Pluton u četvrom polju ponajviše će uticati na vaše porodične odnose, pa tako možete da saznate za tajne koje su trebale da ostanu skrivene. Odnosi sa rodbinom će prolaziti kroz ciklus promena, pa ćete imati potpuno drugačiji odnos sa roditeljima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh