Svaštara

Najljepše žene na planeti rađaju se u ovom znaku horoskopa, svojim izgledom oduzimaju dah

Njima su zvijezde najviše naklonjene.

Žena - Pixnio.com

Pojam ljepote ne označava samo fizički izgled, već i unutrašnju energiju kojom osoba zrači. Istini za volju, ljepota je u oku posmatrača i zavisi od puno kriterijuma koji nisu isti za sve.

Ipak, ako bi trebalo izdvojiti određene karakteristike koje se smatraju standardom, njih najčešće posjeduju pripadnice jednog znaka u Zodijaku.

Pogodili ste, riječ je o ženama u znaku Vage.

Njih krasi urođena elegancija i prirodna ljepota. Mnogo češće nego što je to slučaj kod drugih znakova, Vage imaju simetrično lice, savršeno oblikovane usne, lijepe oči, šarmantne mladeže i neodoljive rupice na obrazima koje ih čine drugačijim, egzotičnim, i u krajnjoj liniji, privlačnijim nego ostale dame.

Pored toga, Vage imaju izražen smisao za humor, veoma su vedre i pozitivne osobe i drugi ljudi obožavaju da budu u njihovom društvu.

Samo neke od poznatih dama u ovom horoskopskom znaku su Ketrin Zita Džons, Kejt Vinslet i Monika Beluči, koje zaista plijene svojom ljepotom, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh