Svaštara

POLOVINA JANUARA ĆE BITI NAJSRETNIJA ZA OVA ČETIRI ZNAKA: Para će biti do PLAFONA, sreća vas prati

Ako vam januar nije baš najljepše počeo, ne brini te se polovinom januara slijedi ludačka sreća za ova četiri horoskopska znaka.

Sretna žena - Pinterest

Pojavljuje se šansa da “ulove” svoje snove

Djevica

Ciljevi u novoj godini su vam veoma ambiciozni, ali će ipak biti dostižni. Naporno radite i to će sve napokon doći na naplatu. Slijede ogromne prilike, doći ćete u poziciju da ne znate za šta prije da izaberete. Iskoristite te šanse, ali se dobro posavjetujte koja je najbolja za vas. Moraćete da pronađete kompromis i balans između porodice i karijere.

Bik

Vama je mjesec vrlo vjerovatno već dobro počeo. Prijatelji će vam pružiti nevjerovatnu energiju i to će vas pogurati da postignete sve vaše ciljeve. U narednim nedjeljama provedite više vremena sa svojim najmilijima i posjetite zanimljiva mjesta jer će se tu i stovriti idealna prilika za vaš rast i prosperitet na svakom polju.

Strijelac

U prošloj godini ste bili posvećeni porodici i vašim najmilijima, a sada je vrijeme da izdominirate u poslovnom polju. Sve što ste do sada radili će napokon doći do izražaja. Pojaviće se šansa za kojom ste oduvijek maštali, ali i zaboravili je u međuvremenu od silnih obaveza.

Jarac

Jarčevi će dobiti priliku da profitiraju kroz polje ljubavi. Sve što budu započeli, a ima neke veze sa njihovim partnerom biće veoma dobro i povoljno za njih. Ljubav će vas razoružati, pa tako i otopiti, samo se pazite da ne omekšate i na svim ostalim poljima.Ako vam januar nije baš najljepše počeo, ne brini te se polovinom januara slijedi ludačka sreća za ova četiri horoskopska znaka.

Pojavljuje se šansa da “ulove” svoje snove prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh