Svaštara

Koji je vaš srećan broj po horoskopu i šta govori o vama: Saznajte da li vas čeka velika ljubav ili bogatstvo

Osim što može da ukaže na ono što vas najviše karakteriše, astrologija takođe može da otkrije i koji vam je omiljeni broj.

numerologija - shutterstock-

Iako se brojevi mogu povezati i sa tumačenjem u numerologiji, astrologija takođe ukazuje koji broj vama – donosi sreću.

Svaki broj je povezan sa pozitivnim i negativnim vibracijama koje se za osobu smatraju srećnim ili nesrećnim. Uopšteno govoreći, svi znaci zodijaka imaju neke svoje srećne brojeve, a u nastavku pročitajte koji je to broj koji karakteriše vaš horoskopski znak…

Ovan

Prvi znak Zodijaka je ambiciozan i usmeren, jer njime vlada planeta teorija, Mars. Srećan broj za ovaj kardinalni horoskopski znak je šest. To će im garantovati finansijski uspeh i sreću u životu. Pored ovog broja, devet se takođe smatra povoljnim za njih jer simbolizuje duhovni rast znaka.

Bik

Ovim fiksnim zemaljskim znakom koji simbolizuje nebeski Bik vlada planeta ljubavi i novca, Venera. Njihove inherentne osobine uključuju pronalaženje utehe u materijalnim stvarima i vole sve luksuzno i uopšte žude za raskošom. Brojevi pet i šest su savršeni za ovaj znak jer garantuju finansijski prosperitet i mentalno blagostanje, piše „Lifestyle Asia“.

Blizanci

Ovaj promenljivi vazdušni znak je inteligentan, radoznao i društveni leptir Zodijačkog točka. Blizancima vlada planeta komunikacije, Merkur, a broj pet se smatra srećnim brojem za njih jer hrani njihovu energičnu i pametnu prirodu.

Rak

Ovaj kardinalni vodeni znak je najemotivniji znak Zodijaka. Sa Mesecom kao vladajućom planetom, srećan broj za Raka je dva jer predstavlja moć partnerstva. Porodični i kućni život su veoma važni za njega, a broj dva tačno pokazuje potrebu Raka za vezama.

Lav

Ovim harizmatičnim vatrenim znakom sa fiksnim modalitetom vlada Sunce i smatra se prirodnim vođom Zodijaka. Dakle, srećan broj za Lavove je broj jedan. Oni su namenjeni da vode čopor i da pozitivno utiču na druge znake.

Dejvica

Ovim promenljivim zemaljskim znakom koji simbolizuje Devica ili devojka vlada planeta komunikacije, Merkur. Ovaj horoskopski znak nazivaju perfekcionistom zbog izbirljive prirode orijentisane na detalje. Tri je za njih srećan broj i oličava praktičan pristup životu. Ovaj broj im donosi mnogo ljubavi i sreće u životu.

Vaga

Jedna od glavnih osobina ovog kardinalnog vazdušnog znaka simbolizuje žudnja za ravnotežom u svim sferama života. Ovim znakom vlada planeta ljubavi i novca, Venera, i traži simetriju i red uopšte. Broj sedam je povezan sa ovim horoskopskim znakom kako bi se osećali usredsređeno i u miru sa sobom.

Škorpija

Škorpija je fiksni vodeni znak kojim vlada planeta Pluton, koji ima pomalo tamnu konotaciju, ali je poznat po transformativnim moćima. Broj osam je zodijački srećan broj za ovaj intenzivan znak. Ovaj broj se dopada njihovom izuzetno intuitivnom, emocionalno dubokom i inteligentnom ja.

Strijelac

Strelac je poslednji vatreni znak, a njihova avanturistička crta je i karakteristična osobina. Pod vladavinom planete Jupiter traže uzbuđenje, a tri je njihov srećan broj. On apeluje na njihovu veoma uzbudljivu prirodu i smatra se da je od pomoći zbog njihove marljive prirode.

Jarac

Ovim poslednjim zemaljskim znakom Zodijaka vlada Saturn i njime upravljaju pravila i propisi. Broj četiri se smatra srećnim za ovaj disciplinovani, kardinalni znak jer naglašava stabilnost i iskrenost. Ovaj broj simbolizuje i potrebu Jarca da bude odgovoran.

Vodolija

Progresivan i revolucionaran, ovim poslednjim vazdušnim znakom vlada planeta Uran i poznato je da ima veoma human pristup. Srećni broj ovog fiksnog znaka je 11 jer se kaže da im donosi puno ljubavi i sreće i odlično se slaže sa njihovim ambicijama i snovima.

Ribe

Ovaj duboko meditativni znak simbolizuje broj sedam. Ovaj vodeni znak je promjenljiv i predstavljen je blizancima koji plivaju u suprotnim smerovima. Oni su uglavnom mirne naravi, intuitivni su i miroljubivi. Broj sedam ističe ove kvalitete i dopunjuje njihove unutrašnje osobine, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh