Svaštara

POLOVINA JANUARA ĆE BITI NAJSRETNIJA ZA OVA ČETIRI ZNAKA: Para će biti do PLAFONA, sreća vas prati

Ako vam januar nije baš najljepše počeo, ne brini te se polovinom januara slijedi ludačka sreća za ova četiri horoskopska znaka.

Osmijeh - Twitter

Pojavljuje se šansa da “ulove” svoje snove

Djevica

Ciljevi u novoj godini su vam veoma ambiciozni, ali će ipak biti dostižni. Naporno radite i to će sve napokon doći na naplatu. Slijede ogromne prilike, doći ćete u poziciju da ne znate za šta prije da izaberete. Iskoristite te šanse, ali se dobro posavjetujte koja je najbolja za vas. Moraćete da pronađete kompromis i balans između porodice i karijere.

Bik

Vama je mjesec vrlo vjerovatno već dobro počeo. Prijatelji će vam pružiti nevjerovatnu energiju i to će vas pogurati da postignete sve vaše ciljeve. U narednim nedjeljama provedite više vremena sa svojim najmilijima i posjetite zanimljiva mjesta jer će se tu i stovriti idealna prilika za vaš rast i prosperitet na svakom polju.

Strijelac

U prošloj godini ste bili posvećeni porodici i vašim najmilijima, a sada je vrijeme da izdominirate u poslovnom polju. Sve što ste do sada radili će napokon doći do izražaja. Pojaviće se šansa za kojom ste oduvijek maštali, ali i zaboravili je u međuvremenu od silnih obaveza.

Jarac

Jarčevi će dobiti priliku da profitiraju kroz polje ljubavi. Sve što budu započeli, a ima neke veze sa njihovim partnerom biće veoma dobro i povoljno za njih. Ljubav će vas razoružati, pa tako i otopiti, samo se pazite da ne omekšate i na svim ostalim poljima. prenosi novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh