Svaštara

Kraj RETROGRADNOG Merkura donosi velike i SUDBONOSNE promjene – Svi su se radovali kraju, ali ova TRI ZNAKA će najviše PROFITIRATI

Svi su čekali kraj, ali ova tri horoskopska znaka će doživjeti najveću pozitivnu promjenu sa završetkom retrogradnog Merkura 15. januara 2024. godine.

Kosmos - Atma.hr

Početak nove, 2024. godine obilježio je retrogradni Merkur. Planeta komunikacije i druženja prešla je iz Jarca u Strelca, pa se fokus sa detaljnog planiranja premjestio na spontanu akciju. Sada kada je retrogradni Merkur gotov, vreme je da ponovo dovedete svoj život i posao u red.

OVAN

Ako je retrogradni Merkur Ovnovima izazvao iznenadne prepreke i izazove u njihovom profesionalnom životu, kraj retrogradnog Merkura im donosi novi početak. Sada će imati priliku da brže napreduju i ostvare svoje ciljeve. Energija Ovna će ponovo cvijetati, omogućavajući im da preuzmu inicijativu i postignu uspjeh.

BLIZANCI

Za Blizance, kraj retrogradnog Merkura donosi olakšanje i jasnoću u komunikaciji . Tokom retrogradnog Merkura, mogu se osjećati zbunjeno i neshvaćeno. Sada će njihove poruke biti bolje shvaćene i ideje će teći brže. Očekuje ih period produktivnosti i uspješne saradnje sa drugima.

RIBE

Ribe će osjetiti duboko emocionalno olakšanje nakon završetka retrogradnog Merkura. Za to vrijeme, pripadnici ovog znaka bili su zbunjeni svojim osjećanjima i ljubavnim odnosom. Sada će se njihova intuicija i emocionalna inteligencija ponovo istaći. Čeka ih vrijeme za dublje razumijevanje sebe i bliskih odnosa, piše Srbija Danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh