Svaštara

Pogubne za muški rod: Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima su fatalne zavodnice

Postoje žene koje plijene tom nekom fantastičnom energijom i harizmom. One su osobe koje prve primijetite u prostoriji.

Žena - Novi.ba

Uglavnom, ne moraju ni da se potrude, već su svi pogledi upućeni njima.

Biti magnetična ličnost je i prirodan dar. Održavanje te privlačnosti zahtjeva napor, a da ne pominjemo da je magnetizam stvara zavisnost. Ko može da odoli osjećaju da zna da ljudi hrle k vama samo da bi bili u vašoj blizini?

Evo koje pripadnice Zodijaka su najfatalnije po muški rod.

Škorpija

Žene Škorpije su zloglasne po svom intenzitetu i nepokolebljivoj odlučnosti. Pod upravom Plutona, planete transformacije i ponovnog rađanja, Škorpije pokazuju privlačnu auru koja očarava one oko njih. Njihova emocionalna dubina i misteriozna priroda često ih čine izazovnim za dešifrovanje, ali su žestoko odane onima kojima su dragi.

Kada je isprovociran, njihov karakter može da otpusti otrovan udarac, pokazujući svoju opasnu stranu. Međutim, njihova intenzivna strast i snalažljivost takođe se mogu iskoristiti u pozitivne svrhe, čineći ih strašnim saveznicima ili moćnim vođama.

Ovan

Kao prvi znak Zodijaka, žene Ovnovi oličavaju smelost, neustrašivost i nepopustljiv duh. Pod vladavinom Marsa, planete rata i akcije, žene Ovnovi su prirodno rođene vođe sa neutaživom željom za uspehom. Njihova impulsivna priroda ponekad može dovesti do nepromišljenog ponašanja i mogu se direktno suočiti sa izazovima bez razmišljanja o posledicama. Kada je žena Ovan učinjena nepravdom ili izdana, njen vatreni temperament se može zapaliti, čineći je strašnim protivnikom. Ipak, njena nepokolebljiva volja i hrabrost mogu inspirisati one oko nje da postignu veličinu.

Jarac

Žene Jarčeve vode ambicija i želja za kontrolom nad svojom sudbinom. Pod vladavinom Saturna, planete discipline i odgovornosti, oni su veoma praktični i strateški u svom pristupu životu. Njihova čelična odlučnost omogućava im da prevaziđu bilo koju prepreku na svom putu, čineći ih veštim u postizanju svojih ciljeva. Međutim, njihova nepopustljiva težnja za uspehom ponekad može da dovede do nemilosrdnog ponašanja, zarađujući im reputaciju da su hladni i proračunati. Opasnu ženu Jarca ne treba potcjenjivati, jer je dobro upućena u umjetnost korišćenja moći za postizanje svojih ciljeva, piše Krstarica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh