Svaštara

Za Lava, Djevicu i Strijelca 2024. biće ubjedljivo najteža godina u životu, neće znati šta ih je snašlo

Za neke horoskopske znakove, 2024. će biti katastrofalna. Astrolozi savjetuju da rizikujete što je moguće manje i upozoravaju da mnogo toga može poći naopako.

Tuga - Shutterstock

Lav

Ljudi rođeni u znaku Lava ove godine će imati lošu sreću. Astrolozi savjetuju da rizikujete što je moguće manje i upozoravaju da mnogo toga može poći naopako.

Djevice

Djevice, koje će imati problema tokom cijele godine, posebno ljubavne, ne bi trebalo da euforično očekuju novu godinu. U ljubavi, peh će dostići vrhunac u drugoj polovini godine.

Strijelac

Ni Strelac nema previše razloga da se raduje 2024. godini, kažu astrolozi. Sajt „Ve Mistic“ predlaže Strelčevima da stave svoj život na čekanje narednih godinu dana.

– Uložite minimalan napor u pravcu velikih promjena. Prevare i zamke su vrlo vjerovatne, pa izbjegavajte finansijska ulaganja. Takođe ćete morati dvaput da razmislite prije putovanja. Bolje je da ne idete negde jer postoji šansa da se razbolite ili doživite manju ili veću nesreću – kažu astrolozi, prenosi Naj Žena.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh