Svaštara

PROGNOZA za 2024. godinu – Jedan znak očekuju velike PROMJENE, a drugi dobija MIR

Dok završavate kupovinu i rezervišete proslavu novogodišnje noći, izdvojite malo vremena da saznate šta nam zvijezde donose i spremaju u narednoj godini.

Da će 2024.godina biti zaista posebna i predstavlja prekretnicu mnogim pripadnicima Zodijaka, to nam je sasvim jasno. Poslije par turbulentnih perioda, mnogim horoskopskim znacima će ova godina vratiti osmijeh na lice.

Lav, Djevica, Vaga i Škorpija treba da budu spremni na velike promene, koje im naredna godina donosi.

Lav

Lavovi ce u 2024.godini biti u centru pažnje. Oni će napredovati na svim poljima, bez obzira trudili se ili ne. I u ljubavi ih čekaju iznenađenja i veliki preokreti. Malo napetosti ce biti na početku godine, ali od aprila se strasti stišavaju. Osluškujte drugu stranu i biće sve kako treba. Porodični život će biti ispunjen napetošću, ali ako budete govorili na glas sta vas muči, očekujte harmoniju. Posao ce vam se odvijati više nego odlično zahvaljujući vašoj hrabrosti i očekujte velike profesionalne promene. Finansijski ojačavate i čuvajte se pohlepe. Cele godine će vas Saturn opominjati kako da se ponašate sa novcem, koji vam neće nedostajati. Lavovi ce 2024.godine najmanje razmišljati o zdravlju, a treba da obrate pažnju i da osluškuju svoje telo. Ako postupate u skladu sa tim nece biti problema

Djevica

Djevice neka prihvate velike promene, koje će izazvati prelazak Plutona u Vodoliju. Akcenat će biti na porodici i prijateljima. Ljubav je takođe u centru pažnje, i Saturn u Ribama vam ojačava partnerske odnose. Ali, to nosi sa sobom i odgovornost i trud da uložite vrijeme za sebe i za partnera. Veoma je bitno da se ne opuštate i da uvek radite na sebi. Posao će vam ići na ruku zahvaljujući ozbiljnosti i uloženom trudu. Impresioniraćete ljude oko sebe i dobiti zaslužene nagrade. Prepreke će postojati, ali biće lako prevaziđene, jer vas one i motivišu da idete dalje ka uspjehu. Finansije se poboljšavaju od marta 2024.godine, ali neka vam uvek budu uključeni radari o pravilnoj raspodeli novca. Zdravlje će vas služiti zahvaljujući velikoj energiji, ali je potreban oprez da se ne pretetera.

Vaga

Vage će u narednoj godini dobiti zasluženi mir posle niza turbulencija, koje su sada ostale u proslošti. Ljubav će dobiti ravnotežu kojoj težite. Ali, nemojte se previše opuštati i ako vam je to preko potrebno. Ipak je potreban oprez da stvari ostanu u ravnoteži. Porodica vam je jako bitna ove godine i biće ispred svega. Manji nesporazumi i nesuglasice nece uticati na mir koji ste izgradili. Posao vam nosi turbulencije i velike izazove. Biće vam potrebna mudrost i velika diplomatija u rešavanju problema. Budite spremni za nove početke i promene. Ostanite pozitivni i spremni za nešto novo. Sto se tiče finansija, savetuje se oprez! Svaka greška koju napravite sa novcem moze vas koštati mnogo. Ali, ako se ponašate savjesno i razumno, izbjeći ćete mnoge probleme. Ove godine nema opuštanja sa novcem! Zdravlje će vas ove godine poslužiti, jer svaki stres umijete da prevaziđete optimizmom. Ostanite takvi!

Škorpija

Škorpije će u 2024.godini biti jos strasvenije, ako je to moguće. Bićete nepredvidivi i to ce vas činiti još zanimiljivijim. Želećete da se skrasite u jednom trenutku, a već u sledećem će te želeti samoću. Sve će biti u redu, ako partner bude imao strpljenja za te vaše mentalne izlete, ali retko ko vam može odoleti! Porodica i prijatelji će uvek biti tu za vas. Imaćete sigurnost i u takvom okruženju će te se osećati najlepše. Profesionalno, ova godina vam obećava mnogo toga. Imaćete dosta izazova, ali šarm vam pomaže i u poslu. Samo je potrebno da izbegavate sukobe i svaki cilj vam je ostvariv. Što se finansija tiče, preporučuje se oprez, ali i tu će vas sreća poslužiti, u svakom slučaju. Druga polovina godine vam donosi mnogo više kada su finansije u pitanju. Zdravlje će vam biti fantastično, ako budete kontrolisali strasti i bespotrebna trošenja. Škorpije, ovo jedna od vaših godina!

O tajnama i planovima za druga četiri znaka Zodijaka, za portal Srbija Danas govorila je astrološkinja Astro Sofija .


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh