Svaštara

Do 29. decembra ova 4 znaka upadaju u ljubavne vrtloge, čekaju ih sudbinski susreti, povratak bivših i emotivne drame

Venera u Škorpiji i trigon Saturna u Ribama od 4.12. do 29.12.2023. godine je tranzit naklonjen najviše Škorpijama, Ribama, Rakovima i Jarčevima.

Horoskop - Shutterstock

U ovom periodu je svima bitna intimnost s partnerom kroz koju se ostvaruje energetska povezanost na svim nivoima. Uz toliki intenzitet osjećanja vrlo brzo dolazi do posesivnosti, ljubomore, kontrole i manipulacije.

Jer ljubav Venera u Škorpiji poistovjećuje s moći. Moći nad partnerom. I zato ona uvijek ima poslednju riječ, a ako osjeti da to nije tako tada odlazi u destrukciju i odnosa i u samodestrukciju, piše luftika.

Zbog potrebe za kontrolom i moći spremna je i uništiti sve pred sobom. Odnos, partnera, sebe. Sredina za Veneru u Škorpiji ne postoji!

Venera trigon Saturn donosi sudbinske kontakte, važne susrete, one koji prerastaju u trajne i stabilne. I naravno sa Saturnom u igri uvek pričamo i o karmi.

Kako ovaj aspekt daje trajnost i sigurnost, a Saturn je i odgovornost, često možemo prognozirati i brak u kojem će se nadići i teški trenuci, zajednica koja će odolevati svim nedaćama.

Iako s ovom aspekturom možemo govoriti i o odlasku jednoga partnera, a kojega drugi partner verno čeka. I dočeka! Jer sa Saturnom mora postojati i pokoja poteškoća, ali partneri sve preživljavaju.

Takođe, dok su Venera i Saturn u trigonu, za neke među nama to mogu biti dani u kojima će se prisećati starih ljubavi, jedne, jedine i neponovljive, ljubavi koju ni protok vremena nije mogao skroz izgurati iz sećanja.

Nekima i sama karma može pokucati na vrata i to u liku bivšeg partnera, stare ljubavi a s konkretnim predlogom…

Treći mogu upoznati osobu sa značajnijom razlikom u godinama, statusu ili prostornom udaljenošću i stupiti u odnos koji će biti podržan u vremenu. Stabilne veze pod ovim tranzitnim aspektom dodatno se učvršćuju i dobijaju na kvalitetu.

Venera trigon Saturn je i aspekt preuzimanja odgovornosti i igranja na sigurno, u svim sferama života pa tako i na poslovnom planu. Uzajamno poštovanje i podrška, bez obzira koji odnos bio u pitanju, zagarantovani su pod ovim tranzitom,
Kitchen Remodeling Trends in 2023 Might Surprise You – Kitchen Remodeling

Ovaj tranzit naklonjen je najviše Škorpijama, Ribama, Rakovima i Jarčevima, kao i svima s emotivnim planetama na oko 0*-5* stepeni tih znakova.

Naravno i svi s kontaktom Venere i Saturna u natalnom, progresivnom i solarnom horoskopu, piše „Astrologija Pallas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh