Svaštara

Horoskop Pavela Globe od 11. do 17. decembra: Strijelčeve čekaju PROBLEMI U VEZI, ko će poželjeti da se uvuče u mišju rupu?

Uzbudljiva sedmica je pred nama. Pogledajte šta vam zvijezde poručuju i pripremite se na iznenađenja.

Horoskop - shutterstock

Pavel Globa je priznati specijalista u oblasti astrologije sa dugogodišnjim iskustvom. Njegove preporuke pomažu mnogim ljudima da održi stabilnost i postignu uspjeh. Vrijeme je da saznamo kako da se ponašamo od 11. do 17. decembra da ne bi upali u nevolje.

Ako jedva čekate da proslavite Novu godinu i da se zasluženo odmorite, onda ćete morati da sačekate još malo. Poznati astrolog vam može pomoći da se brzo riješite probleme.

Ovan

Ovan prvo treba da analizira sopstvene misli. Iako vi sami stvarate svoju stvarnost, sada ćete imati mnogo dilema i sumnjaćete u sebe. Iako ćete se možda osećati slabo, sada nije vreme za odmor, već vreme da transformišete svoj život na svim frontovima, od ljubavi do posla. Morate da ispunite svoje zadatke i obaveze, kao i da sledite svoja obećanja.

Bik

Tokom ovih sedam dana, definitivno ne bi trebalo da imate uzimate odmor i idete na putovanje sa prijateljima ili voljenim osobama. Bik treba da pokuša da se fokusira na posao i samo na posao. Nema potrebe da nikome pričate mnogo nepotrebnih stvari o svom životu, kako ne biste dali povoda ogovaračima za širenje glasina – sreća može da vas napustiti u najnepovoljnijem trenutku ako svi oko vas znaju za vaše poslove.

Blizanci

U ponedeljak i utorak možete da radite uobičajeno, ali od srede, zbog retro-Merkura, Blizancima je bolje da ne rade previše, već da uspore i da se odmore. Blizancima će koristiti susreti sa voljenima, ali i samo 11. i 12. decembra. Ostatak vremena je bolje biti u samoći, bolje nego da nekooga uvredite svojom ravnodušnošću.

Rak

Sreda je najopasniji dan u nedelji. Utorak će, naprotiv, biti dan snage. Rakovi treba da izbegavaju energično samokritikovanje – treba da misle pozitivno. Nije lako, pogotovo sada. Morate pokušati da ispravite svoje slabosti, a takođe i da prihvatite svoje greške. Nove veze još neće pomoći u poboljšanju vaše finansijske situacije ili pronalaženju ljubavi.

Lav

Lavovi, za razliku od Rakova, naprotiv, treba da traže nove ljude. Čak i ako sada ne pronađu svoju srodnu dušu, nova poznanstva će Lavovima poslužiti kao odličan izvor korisnih saveta. Glavna stvar je da ne lažete u svoju korist, inače će efekat biti suprotan. Pre nego što budete aktivni u bilo kojoj od oblasti, bolje je da se oslobodite zavisti i besa. Ova osećanja mogu uništiti vaš život.

Djevica

Sve što su Device činile u doglednoj prošlosti može biti uzaludno. Ne bi trebalo sada da otežavate svoju situaciju nepotrebnim pokretima i mislima. Morate biti zadovoljni onim što imate. Takođe morate češće razmišljati o svojim najmilijima, inače se Device mogu pogrešiti za sebične ljude. Od 11. do 17. neće biti lako, ali je bolje raditi u korist odnosa, u korist porodice i posla.

Vage

Vage ne bi trebalo dugo da budu same. To im neće pomoći ni na koji način. Fokusiranje na probleme od srede i dalje neće funkcionisati kako treba. S druge strane, samo treba da pređete sredu i četvrtak, pa će onda biti lakše. Vage ne treba da skreću pogled sa činjenica, sa očiglednih stvari. Nema potrebe tražiti zamke tamo gde ih nema.

Škorpija

Škorpije mogu da se brinu o sebi i da posvete vreme svom izgledu. To će blagotvorno uticati na njihov uspeh u ljubavi, poslu i poslu. Glavno je da 13. decembra ne počinjete ništa novo. Ovo je najnesrećniji dan u nedelji, a možda i u celom decembru. Nažalost, još uvek ne biste trebali očekivati rast u karijeri. U ljubavi mogu da vas sačekaju nevolje, pa je važno da više vremena posvetite drugoj drugoj osobi.

Strijelac

Ovo je loš period za kreativni rad. Strelac treba da se fokusira na nešto drugo kako ne bi brinuo o rezultatu. Sve ostalo će izdržati. U ovom trenutku morate poslušati savete mudrih i ljubaznih ljudi. Oženjenog Strelca u ljubavi čekaju nevolje, ali romansa i zabavljanje ne obećavaju ništa dobro samcima. Međutim, ne bi trebalo da sedite kod kuće i ne radite ništa – možete se sastati sa prijateljima.

Jarac

Jarčevi će morati da se suoče sa nekim problemima na poslu, ali ako se oslobode anksioznosti, problemi će ih mimoići. Možda bi trebalo da svoju energiju usmerite na pripremu za predstojeće praznike. Sada je najbolje vreme da izaberete poklone za one kojimaih još niste kupili. Preporučljivo je da ih kupite pre utorka.

Vodolija

Stručnjaci savetuju Vodolije da ne budu u stanju potpune opuštenosti. Poteškoće i problemi su mogući u svim oblastima života. Naročito sa pojavom retro Merkura. Njihovi zidovi će ih štititi, ali će se u spoljašnjem svetu naći bez odbrane, podložni negativnom uticaju okoline. Sada je bolje sakriti svoje planove od onih koje Vodolija ne može nazvati prijateljima i voljenima.

Riba

Ova nedjelja će zahtjevati utrošak velike količine energije, ali u dogledno vreme Ribe mogu da očekuju ozbiljne novčane nagrade i ljubavne uspjehe. Možda ćete morati da proširite svoje odgovornosti tokom retrogradnog Merkura. Takođe je bolje da se ne svađate sa svojim pretpostavljenima i kolegama, prijateljima i rođacima. Nema potrebe da ostavljate svoju drugu polovinu iza sebe – važno je da sa njom podijelite svoje pobjede i plodove zajedničkog rada, piše glossy.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh