Svaštara

Neprijatnosti na radnom mjestu, pojedinci DOBIJAJU OTKAZ – Astrološkinja danas UPOZORAVA na probleme sa stomakom i ishranom

Jutarnji časovi su najkritičniji, ali posebna pažnja da se obrati na komunikaciju i misli tokom radnog vremena. Dolazi i do rješavanja partnerskih odnosa.

Horoskop - shutterstock

Ponedjeljak započinjemo Venerom na poslednjem stepenu Vage što će aktivirati rešavanje svih emotivnih i bračnih odnosa u ovoj sedmici. Kvadrat od Plutona samo ukazuje da izvesni odnosi ne kogu više na isti način i da mora doći do prekida ukoliko ne može da se pronađe kompromis.

Takođe, ovog dana dolazi do promene u obliku odnosa. Iz jedne faze odnosi prelaze u drugu. Najviše ćete pričati o nekom važnom odnosu i očekujte iniciranje od druge osobe da stupi u kontakt sa vama i da razgovarate o smeru i budućim planovima. Jako je važno iskomunicirati svoja osećanja i preneti poruku drugoj osobi.

U jutarnjim časovima mogu vas opteretiti teške misli, brige i nepovoljne vesti. Osećate prepreke u odnosima ali i neku vrstu distance. Posebno se ovo oseća kroz polje zdravlja i posla. Mogu vas dočekati neprijatnosti na radnom mestu, a lako se prave i greške. Neko može odlučiti da da otkaz. Brinite o svom zdravlju posebno o stomaku i ishrani.

Možete imati prolazni osećaj pesimizma, pada volje i imuniteta. Svađe i konflikti su više nego izvesni. Tome u prilog ide kvadrat između Meseca i Marsa. Potrudite se da ne budete suviše kritični i džangrizavi jer će sitnica biti povod za sukob. Posebno u popodnevnim i večernjim časovima – rekla je za Srbiju Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh