Svaštara

Romske karte predviđaju beskrajnu sreću za 3 horoskopska znaka u decembru 2023.

Nedavno smo pisali o romskom horoskopu, a sada vam donosimo šta vas u decembru 2023. godine čeka prema tome kako se otvore karte u tom zodijaku.

Ciganske karte - Tarot.hr

Otkrijte kako vam se otvaraju karte i šta vam predviđaju u mjesecu pred nama.

Ovan

MISAO – DAR – KUĆA
Ljubav

Izgleda da zauzetim Ovnovima decembar priprema neka fina iznenađenja s voljenom osobom. Naročito će vam druga dekada biti ispunjena pozitivnim događanjima, možda nekim porodičnim proslavama ili lepim vestima. Ali najbitnije je da ćete biti stabilni kao par i da ćete dodatno izgraditi svoju emotivnu ili bračnu priču.

Oni koji su slobodni možda oklevaju da li da otvore karte i priznaju svoje simpatije nekome, pa će čekati pravi trenutak, koji bi mogao doći polovinom meseca. One priče koje se u ovom periodu pokrenu imaju odlične predispozicije za trajnost i vrednost.

Posao

Potrebno je dobro razmisliti pre svakog poteza u poslovnom segmentu, naročito onih koji se vezuju za saradničke odnose. Ne žurite nigde, jer ovaj mesec je najbolje da funkcionišete u jednom opuštenom i korektnom stavu prema ljudima s kojima radite. Na taj način ćete izvući najviše.

Polovinom meseca očekujte povoljne poslovne prilike, a više je nego izvesno da ćete u tom periodu i finansijski dosta profitirati. Dočekaćete kraj godine prilično stabilni i zadovoljni poslovnim rezultatima.

Zdravlje

Karte su prilično statične, što ukazuje na potrebu za kretanjem i fizičkim aktivnostima.

Ne preterujte sa slatkišima, naročito ako ste stariji pripadnik ovog znaka.

Bik

TUGA – VJERNOST – KUĆA
Ljubav

Teškoće u emotivnim i bračnim relacijama početkom meseca mogu brzo biti savladane, a verovatno su posledica manjka zajedničkog vremena i viška razmišljanja. Ono što vi i vaš partner imate jeste trajno i vredno i nećete dozvoliti da bude na bilo koji način ugroženo. Iako vam ovo možda neće biti nešto naročito podsticajan i događajima ispunjen mesec, verovatno će vam goditi da njegovu drugu polovinu provedete okrenuti jedno drugom i svom odnosu, kao i porodici.

Slobodni Bikovi čekaju na onu pravu ljubav, ali će morati da je sačekaju još malo. Tokom decembra samo druženje i prijatelji.

Posao

Postojeći poslovni odnosi i saradnje preguraće mesec bez nekih velikih prepreka. Uglavnom će se sve odvijati normalnim, svakodnevnim tempom. Ako imate nameru da pokrećete nove poslovne priče, malo je verovatno da ćete imati velikog uspeha tokom ovog perioda. Možete započeti pregovore, ali je pitanje hoćete li uspeti i da ih do kraja realizujete.

Karte ipak nagoveštavaju odlaganja i čekanje na vreme koje će biti podsticajnije za ovako nešto. Finansijski – iako stabilni, niste zadovoljni.

Zdravlje

Problemi s urinarnim traktom, naročito će biti aktualne bakterijske infekcije mokraćnih kanala.

Starijima problemi s kičmom ili hormonima.

Blizanci

SMRT – VJENČANJE – IZNENADNA SREĆA

Ljubav

Blizancima u emotivnim i bračnim vezama se definitivno savetuje da maksimalno spuštaju loptu i potrude se da ne donose nikakve odluke kada su nervozni i pod tenzijom, a koje se tiču njihovih partnera. U ovom mesecu može doći do velikih promena u vašim ljubavnim relacijama, a vi uradite ono što je do vas da bi one bile pozitivne i učvrstile odnos s voljenom osobom.

Slobodni Blizanci su na razmeđi prošlost–budućnost. Postoji osoba s kojom još uvek niste u potpunosti završili u svom srcu, ali se pojavljuje i neko nov ko vam nudi vezu u kojoj će biti puno iskra i strasti. Odluka je na vama.

Posao

Povremeno težina i komplikacije, ali svakako vrlo aktivan poslovni mesec. Naročito je period od kraja prve dekade povoljan po vas, jer ćete biti angažovani u velikoj meri, a vidi se da će i neke pozitivne okolnosti biti na vašoj strani.

Čuvajte poslovne odnose koji su vam važni, do nekih promena može doći u njima, ali te promene vas mogu odvesti korak dalje ka napredovanju i izbijanju u prvi plan. Što se finansijskog dela tiče, početak meseca je dosta nepovoljan, ali ostatak decembra vrlo solidan.

Zdravlje

Kičma će biti aktuelan problem starijim Blizancima, dok mlađa generacija može imati problem s nervozom i nesanicu.

Rak

ISTINA – SREĆA – LOPOV

Ljubav

Zauzeti Rakovi imaju pred sobom priliku da reše neke nedoumice u svojim bitnim emotivnim relacijama ili da definišu odnos s voljenom osobom. Neke stvari ćete morati reći jedno drugom, bilo da su one dobre ili loše jer ćete jedino na taj način oboje moći da krenete dalje kao par. Ne dozvolite da između vas bude tajni jer vam to može napraviti problem.

Što se slobodnih tiče, oni mogu upoznati jednu zanimljivu osobu početkom meseca, ali će nešto konkretnije po ovom pitanju moći uraditi tek tokom drugog dela decembra. Sledi vam jedno jako i zanosno zaljubljivanje s puno romantike.

Posao

Decembar vam donosi strpljenje i upornost u onim poslovnim poduhvatima koji su vam važni. Otpočećete saradnju s nekim bitnim ljudima ili upoznati osobe koje imaju dobre predloge za vas.

Ovo je takođe i mesec ideja i kreativnosti, pa će neka vaša idejna rešenja biti i te kako dobro prihvaćena od poslovnih saradnika. Malo nesporazuma s kolegama, ali ništa oko čega se treba nervirati.

Zdravlje

Zdravstveni segment će tokom decembra varirati, ali će varirati i vaše raspoloženje i energija.

Potrudite se da se odmarate i radite na svom imunitetu.

Lav

VESELJE – SREĆA – NEŠTO NOVO

Ljubav

Što više budete išli ka kraju decembra, više će postojati potreba da s voljenom osobom razgovarate što otvorenije i iskrenije. Ne izbegavajte neke teme koje su vam neprijatne. Generalno gledano – pošto je situacija u vašim emotivnim vezama ili brakovima dosta dobra i pozitivna, nećete hteti da se zamerate partneru izbacujući neku problematiku na dnevni red, ali to je greška. Morate razgovarati o svemu.

Slobodni Lavovi će ući u jedan odnos koji će na prvi pogled izgledati kao neobavezan ili kao avantura, ali ćete se neočekivano prilično zagrejati za ovu osobu i želećete da što više vremena provodite s njom.

Posao

Više povedite računa o tome kako raspolažete svojim finansijskim prilivima jer se lako može dogoditi da preskočite neke obaveze ili da neumereno trošite pa da kraj meseca dočekate prebrojavajući sitniš u novčaniku. Što se konkretno poslovnih okolnosti tiče, sve što vam je važno uradite u prvom delu meseca jer će poslednja dekada ovog perioda biti prilično neaktivna i bez mogućnosti da postignete iole dobre rezultate.

Prva i druga dekada decembra donose vam jednu profitabilnu poslovnu šansu ili saradnju.

Zdravlje

Sve što je vezano za stomak i ishranu može kod starijih Lavova donositi povremenu problematiku.

Mlađi pripadnici znaka su dobro.

Djevica

VJERNOST – NESREĆA – VENČANJE
Ljubav

Sredinom meseca nervoza i tenzije u emotivnim i bračnim vezama kod Devica. Potrebno je da u tom periodu pokušate da se više prilagodite jedno drugom. Generalno gledano – malo je verojatno da su vaše emotivne relacije istinski ugrožene, ali mogli biste oboje biti vrlo uznemireni i spremni na raspravu.

Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, preko prijatelja, društvenih mreža ili nekog od članova porodice možete upoznati osobu koja će vam bukvalno prodrmati celi organizam. Između vas dvoje bi mogla buknuti velika zainteresovanost, ali i strast i i te kako je otvoren put ka emotivnoj vezi.

Posao

I pored jakog tempa događaja i mnogobrojnih obaveza koje ćete imati tokom decembra, i te kako ćete biti zadovoljni njegovim krajnjim rezultatima. Nezaposleni tokom ovog perioda mogu pronaći posao, a ako ste rešili da pokrenete nešto privatno, ovo vam je savršeno vreme.

Generalno gledano – decembar Devicama donosi jake mogućnosti za ozbiljnu poslovnu saradnju koja će se neočekivano otvoriti pred vama. Što se finansija tiče, nešto više troškova koji se vezuju za dom i članove porodice.

Zdravlje

Druga dekada meseca može doneti podložnost virusima, infekcijama, bakterijama.

U tom periodu vam je imunitet prilično uzdrman.

Vaga

NEŠTO NOVCA – OFICIR – PUTOVANJE

Ljubav

Što više budete poštovali emotivnog partnera (ali i on vas) i što više budete odgovorni jedno prema drugom u prvom delu decembra, lakše ćete proći kroz ovaj period. Postoji manji problem u komunikaciji i ne smete dozvoliti da preraste u nešto ozbiljnije. Drugi deo meseca donosi s voljenom osobom bolju energiju, više zanimljivih događaja i jačanje strasti.

Slobodne Vage imaju povremene razgovore ili susrete s osobom koja im je jako prirasla za srce. Neki jači događaji, čak i mogućnost ulaska u odnos, očekujte u trećoj dekadi ovog perioda. Neki od vas će ipak više biti usmereni na avanturu i strast.

Posao

Korektan poslovni mesec, ali će biti potrebno dosta truda da bi se neki odnosi unapredili i podigli na viši nivo. Dogovori koje ste započeli mogu uroditi plodom, ali tek u drugom delu ovog perioda. Nekima od vas stoje i mogućnosti za napredovanje ili promenu radnog mesta, što će se opet pokrenuti tek nakon ulaska u drugu dekadu decembra.

U suštini, početak meseca vam daje mnogo aktivnosti, a malo rezultata, dok će kasnije situacija biti u potpunosti preokrenuta. Sve ono što ste pokrenuli na mišiće, počeće se realizovati velikom brzinom. Po pitanju finansija – vodite računa o svojim troškovima.

Zdravlje

Starije Vage bi trebalo da odu kod nadležnog lekara i ipak provere stanje svog zdravlja.

Neke tegobe koje se povremeno javljaju moraju se iskontrolisati.

Škorpija

GUBITAK – LJUBAVNICA – PORUKA

Ljubav

U prvom delu decembra može u vašim emotivnim vezama i brakovima biti povremenih neprijatnih situacija, teško ćete ostvarivati pravu komunikaciju s partnerom i može dolaziti do rasprava. Ali samo je ovaj period postavljen komplikovano, vidi se da ćete vi i voljena osoba razrešiti svoje probleme i vrlo brzo se vratiti u neke normalne ljubavne tokove.

Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, i te kako je moguć ulazak u seksualno-emotivnu kombinaciju s jednom osobom. Ne možemo reći da će ovo biti baš prava veza, ali je definitivno izvesno da će vam i te kako goditi i da ćete u njoj uživati.

Posao

Samo vam prva dekada meseca donosi opterećenje kada je finansijski segment u pitanju, ali i kada je komunikacija sa saradnicima posredi. Ostatak ovog perioda donosi vam dobru energiju, veliki pokret i aktivnosti i evidentno je da možete napraviti pomake ka svojim ciljevima.

Ovo je dobar mesec i za nezaposlene Škorpije, ali i za one koji žele da promene radno mesto. U svakom slučaju – imaćete više ponuda i dobro razmislite na koju ćete stranu krenuti. Koristite prilike koje vam se sada ukazuju!
Zdravlje

Pomalo ste iscrpljeni i energetski isceđeni početkom meseca i to će se svakako odraziti na vaše zdravlje.

Ipak, sledi vam brz oporavak, osjećat ćete se dobro.

Strijelac

ISTINA – SUDIJA – KUĆA

Ljubav

Pred zauzetim Strelcima je mesec u kojem moraju biti donesene neke velike odluke kada su njihove emotivne veze i brakovi posredi. Postoji potreba da se dođe do stabilnosti i očigledno je da ćete u ovom mesecu konačno moći krenuti ozbiljno ka tome. Što vi više budete poštovali voljenu osobu, više će vam biti uzvraćeno na isti način pa bi bilo dobro da se oboje potrudite i uvedete vašu vezu u fazu stabilnosti.

Što se tiče slobodnih Strelaca, upoznat ćete osobu koja vam je jako privlačna i zanimljiva, ali koja na pameti ima ozbiljnu emotivnu priču. Ako ste spremni za pravu i trajnu vezu, samo izvolite.

Posao

Pred vama je mesec u kojem ste jako motivisani, u kojem ste odgovorni i spremni na velike napore i trud u poslovnom segmentu. Imate podršku autoriteta i jakih poslovnih partnera za svoje planove i ciljeve. Neki od vas sada mogu konačno odlučiti i krenuti sa svojim privatnim poslom.

Generalno gledano – ovaj mesec donosi sporost, ali i dobre poslovne rezultate. Moći ćete reći da ste konačno na onom putu na kojem ste želeli da budete. Po pitanju finascija – vrlo stabilno, nećete se moći požaliti.

Zdravlje

Zdravstveni segment je prikazan kao prilično dobar mlađim Strelcima.

Što se starijih tiče, moguće su manje tegobe s kičmom, a kod žena – s hormonima.

Jarac

NESREĆA – NEPRILIKA – MISAO

Ljubav

U vašim emotivnim i bračnim vezama tokom decembra postoji klackalica i partner i vi lako možete poremetiti svoj odnos. Zapitajte se jeste li i koliko korektni prema voljenoj osobi. Suviše često ste zamišljeni i odsutni i partner može početi sumnjati da se kod vas događa nešto, što možda i neće biti daleko od istine. Potrudite se da ovaj period ne uzdrma vašu vezu.

Što se slobodnih tiče, više ste usmereni na sebe i na svoj posao i obaveze, a manje na bilo što što se vezuje za emociju. Ipak, vama baš preko poslovnog segmenta stoji mogućnost burnog odnosa s kolegom ili kolegicom.

Posao

Obratite pažnju na međuljudske odnose u firmi u kojoj radite, ali i na komunikaciju s poslovnim partnerima i saradnicima. Svi ste pomalo nervozni zbog mnogobrojnih događanja i jakog tempa koji postoji tokom decembra pa lako mogu izbijati nesporazumi i problemi.

Drugi deo meseca vam je nešto stabilniji po ovom pitanju i moći ćete malo da odahnete. Postoji velika potreba da se maksimalno usmerite na svoje obaveze, jer možete neke od njih propustiti ili zaboraviti. Novac – onako, srednje.

Zdravlje

Problemi s virusnim i bakteriološkim infekcijama.

Stariji pripadnici znaka bi trebalo češće da kontrolišu pritisak.

Vodolija

DIJETE – LJUBAVNICA – TUGA

Ljubav

Nov emotivni početak stoji Vodolijama u emotivnim vezama i brakovima. Očigledno je da ste i vi i partner u periodu kada možete na lakši način doći do dogovora i zajedničkog jezika i možete i te kako poboljšati kvalitet vaših odnosa. Stoji da ćete u poslednjoj dekadi meseca biti pomalo nezadovoljni jer se neće događati ništa naročito podsticajno, ali gledajte na to s druge strane – bar nemate problema i rasprava.

Što se slobodnih tiče, vi tokom ovog meseca svakako idete ka novom zaljubljivanju. Jedino što je ovde mali problem jeste to što vam se može otvoriti prilika za ulazak u tajnu emotivnu priču.
Posao

Nove poslovne šanse, novi saradnici, nove ponude – svakako nećete biti nezadovoljni. Štaviše – nekima od vas stoji i mogućnost napredovanja na postojećem radnom mestu. Dobićete i nova zaduženja i obaveze, koje će vam u početnom momentu nešto teže pasti, ali ćete ubrzo ući u štos.

Čak vam ni finansijski segment nije postavljen loše, što se priliva tiče, ali vam skrećemo pažnju na dugovanja, koja je neophodno što pre regulisati. Neki od vas baš zbog dugova mogu osećati opterećenost krajem meseca.
Zdravlje

Starija ženska populacija ovog znaka može imati hormonske probleme ili tegobe sa žlezdama u drugom delu meseca.

Ostali – nešto više pažnje obratite na imunitet.

Ribe

NEŠTO NOVCA – UDOVAC – PORUKA

Ljubav

Problemi u komunikaciji s emotivnim ili bračnim partnerom, nesporazumi pa čak i periodi ćutanja i distanciranja – sve to stoji zauzetim Ribama u prvoj polovini decembra. Potrebno je da pokažete više odgovornosti i poštovanja prema osobi koju volite. Treća dekada meseca donosi popravljanje zategnutih odnosa i moći ćete da funkcionšete lakše.

Što se slobodnih Riba tiče, vi ćete u većem delu ovog perioda biti okrenuti ka prošlim ljubavnim događajima. Vidi se velika potreba da se obnovi odnos i komunikacija s nekim od bivših partnera. Samo da znate, imate i nove ljubavne šanse, ali krajem meseca.
Posao

Povremeno ćete se osećati u potpunosti zatrpano obavezama, razgovorima, papirologijom. Na sve to – nećete imati baš najbolju komunikaciju ni sa saradnicima, ali ni s nadređenima, pa će prva polovina meseca uglavnom proći u pokušajima da nekako sve stignete i završite na vreme, a da usput ne pokvarite odnose koji su vam bitni.

Tek kada se pređe u drugi deo ovog perioda, počinju neke lakše okolnosti po vas. Brže ćete završavati obaveze, a imaćete i podršku kolega. Novac – onako.

Zdravlje

Povremene manje tegobe, ali vas definitivno može nervirati što se non-stop vraćaju i što ih ne možete rešiti u potpunosti, piše atma.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh