Svaštara

Muškarac koji šalje ovakve poruke je jako zaljubljen u vas

Ako vam pošalje da izgledate sjajno, da mu nedostajete ili vam otkriva razgovore koje vodi sa svojim bliskim članovima obitelji onda je zaista zainteresiran za vas i želi da steknete njegovo povjerenje

Kada nam se netko sviđa pokazat ćemo to na više načina. Netko će se koristiti govorom tijela, a nekom oči pokazuju emocije. I žene i muškarci imaju određene načine koji otkrivaju da im se netko sviđa.

Nekad muškarci ne govore puno, ali njihove poruke pokazivat će upravo ono što prešućuju. Ako želite znati sviđate li se muškarcu, postoji nekoliko fraza koje oni koriste kada razgovaraju sa ženom koju vide kao više od prijatelja.

1. ‘Ovo me podsjetilo na tebe’

Muškarac neće uvijek reći ono što misli jer se ponekad boji biti izravan kako bi poštedio svoje osjećaje da ne bude povrijeđen. Reći će da ga je nešto podsjetilo na vas, a to vam automatski može otkriti da razmišlja o vama, samo vam to govori indirektnim putem.
2. ‘Mogu ti pomoći u tome’

Muškarci vole kada ženi mogu pomoći. Žele se osjećati korisnima. Ako vam nude pomoć u nečemu, onda im je zaista stalo do vas.

Muškarci rade stvari samo za žene do kojih im je uistinu stalo ili ponekad za ‘krajnji cilj’.
3. ‘Izgledaš sjajno’

Ako vam kaže da izgledate sjajno, prestanite pretjerano analizirati i nagađati što on zapravo misli. On stvarno misli da izgledate sjajno i želi da to znate.

4. ‘Razgovarao sam s mamom…’

Ako navede ime mame i kaže ti što je razgovarao s njom, on je ili tvoj najbolji prijatelj ili mu se sviđaš. Dečki obično takve stvari ne dijele s bilo kim, a i rijetko govore o članovima obitelji. Ako je otvoren za razgovor o članovima obitelji, onda imate njegovo povjerenje.
5. ‘Uznemiren sam/zabrinut’

Ako muškarac dragovoljno priznaje da osjeća neku emociju koja nije sretna, dovoljno je zaljubljen u vas da vam pokaže ranjivost koju obično ne otkriva.
6. ‘Gdje si? Što radiš?’

Postavlja vam pitanja o tome što radite ili gdje ste? Sviđate mu se! Sve dok to ne radi konstantno – ne uhodi vas.

7. ‘Tako si seksi’

Ako vam to muškarac govori onda znajte da je to istina. Nemojte odmah pomišljati da je to rekao stotinu drugih žena prije vas.
8. ‘Primijetio sam da…’

Ako vam kaže kako je primijetio kada nešto radite, onda morate znati da vas promatra i prati ono što imate naviku raditi. On obraća ozbiljnu pozornost na to tko ste kao osoba.
9. ‘Nedostaješ mi’

Nedostaješ mu? Muškarci će rijetko to reći ako im uistinu ne nedostajete. Ako vam govori da mu nedostajete čak i ako ste u toj novoj neizvjesnoj fazi, sigurno ste ugrijali njegovo srce. prenosi 24sata

10. ‘Bit ću tu za tebe’

Ako vam kaže da će biti tu za vas što god trebate ili da će razgovarati s vama kad god, onda on zaista želi biti dio vašeg života i neće vas tako lako pustiti.
11. Zove te imenom kućnog ljubimca

Ako vas nazove bilo kojim drugim nadimkom osim vašeg prezimena, odlučio je da vas mora učiniti svojim, piše Your Tango.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh