Svaštara

Šta muškarci traže kod žene? Top 11 kvaliteta koje ih privlače

Često se govori o tome kako su muškarci jednostavniji nego što se misli, no je li doista tako? Donosimo jedanaest ključnih elemenata ženske naravi koje muškarci izrazito cijene

žena i muškarac - Shutterstock

Većina muškaraca bi se složila kako njihova potencijalna bolja polovica, ako se njih pita, treba imati određene karakteristike, prenosi Your Tango.

1. ZADOVOLJNA JE SAMA SA SOBOM

Najvažnije je u životu biti sretan s onim što jesi. Upravo zato je važno da je i netko s kim provodite život zadovoljan sa time tko je, ali i zna što želi biti. Ovo također utječe i na samopouzdanje i vlastitu sreću.

2. BRINE O VLASTITOM IZGLEDU

Izgled nije najvažniji, ali je bitan. Bilo da se radi o autentičnom stilu ili vrstama dotjerivanja, jedno je sigurno – briga za vlastiti izgled se prepoznaje i bitno je držati do sebe.

3. IMA VLASTITE INTERESE I VLASTITI ŽIVOT

Muškarcima su žene privlačnije kada imaju svoje hobije, društvene krugove i neovisnost. Radije ne bi bili u vezi sa ženom koja im uvijek daje prednost, stalno traži njihovo društvo i ne ostavlja im prostora za osobnu slobodu.
4. IMA SMISAO ZA HUMOR

Humor je bitan aspekt života svakog pojedinca, a zabavni ljudi su automatski atraktivniji.

5. VOLI SEKS

Muškarci žele seksualnu partnericu koja je spremna raditi i isprobavati nove stvari, dokle god je to njoj ugodno. Muškarci cijene žene koje im govore što žele u krevetu.

6. IMA AMBICIJE

Vlastite ambicije ključne su za uspjeh u životu, a svi traže partnera koji ima određenu dozu planova za uspjeh. Ovo ne samo da je atraktivno, već je i iznimno bitno.
7. ZALAŽE SE ZA SVOJE STAVOVE

Muškarci cijene kada žena izrazi svoje želje i objasni kako ih on najbolje može ostvariti. Njihova namjera je učiniti je sretnom, i kad imaju jasne smjernice o tome kako to postići, osjećaju se sigurnijima u svojoj sposobnosti da to ostvare.
8. SRETNA JE SA SOBOM

Svi muškarci u konačnici žele ženu u kojoj se osjećaju dobro. Gravitiraju pozitivnoj, a bježe od negativne energije. Na spojevima nitko ne voli otrovne ili cinične ljude.

9. SNAŽAN MENTALITET

Održavanje intelektualne stimulaciju i sposobnost vođenja dubokih razgovora o značajnim temama ključno je za održavanje dobrog odnosa.
10. IMA PRAVE VRIJEDNOSTI

Prave vrijednosti iznimno su bitne. Važno je imati moralni kompas i znati što je zbilja važno u ovome životu.
11. IMA PRINCIPE

Svatko treba imati vlastite principe preko kojih ne prelazi – to je znak snažnog karaktera osobe. prenosi 24sata


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh