Svaštara

HOROSKOP ZA VIKEND OD 1. DO 3. DECEMBRA: Rakovi će se posvetiti sebi, a Ribe bi mogle privući nekog posebnog

Saznajte što horoskop za vikend od 1. do 3. decembra2023. donosi vašem znaku!

Ljubav - unsplash

Ovan
Planirajte avanturistički izlet ili nešto što će vas fizički stimulirati. Odmorite se od učenja i posvetite se aktivnostima na otvorenom s voljenom osobom. Uzmite mali predah od napornog radnog tjedna – odmor je svima potreban.

Bik
Vikend je idealan za relaksaciju kod kuće ili u spa centru. Provedite vrijeme s obitelji ili partnerom, učeći o novim načinima kako se bolje povezati. Bliski odnosi od velike su važnosti svakoga od nas.

Blizanci
Organizirajte zabavu ili izlazak s prijateljima. Istražujte nova područja interesa i proširite svoje znanje o nečemu što vas intrigira.

Rak
Posvetite se sebi, svojim interesima ili aktivnostima koje vam pomažu osjećati se bolje. Organizacija će vam pomoći da bolje upravljate svojim vremenom.

Lav
Vikend je idealno vrijeme da pokažete svoje talente ili da se istaknete u društvu. Aktivnosti koje vas vesele bit će ključne za vaše zadovoljstvo.

Djevica
Vikend je pravo vrijeme za rješavanje nesuglasica i ulaganje truda u odnose s drugima. Održavanje harmonije bit će ključno.

Vaga
Posvetite se svojim hobijima, strastima ili provedite kvalitetno vrijeme s voljenom osobom. Nemojte zapostaviti neke važne odnose i odvojite vrijeme kako biste se mogli posvetiti bliskim ljudima.

Škorpion
Razmislite o dugoročnim planovima i strategijama za postizanje uspjeha. Jasna komunikacija će poboljšati odnose. Ovaj vikend mogli biste imati više posla nego inače, ali odvojite vrijeme za opuštanje.

Strijelac
Sudjelujte u aktivizmu, volontirajte ili se povežite s ljudima oko vas. Dijeljenje vlastitih ideja i interakcija s različitim osobama bit će inspirativno za vas. Vikend će biti proaktivan – nakon dugo vremena osjećate želju za promjenom, a sada biste mogli otkriti u kojem smjeru želite ići.

Jarac
Vikend je idealno vrijeme za povezivanje s starim prijateljima. Pokažite interes za njihove živote, isplanirajte opušteno druženje ili pozovite na razgovor. Prijateljstva su dragocjena, stoga obnovite veze s osobama koje su vam značajne. Podijelite uspomene, smijeh i podršku jer će vam to pružiti emocionalnu sigurnost.

Vodenjak
Razmislite o inovativnim projektima ili se udružite s istomišljenicima kako biste ostvarili nešto novo. Otvorenost prema novim iskustvima inspirirat će vas i proširiti vaš horizont.

Ribe
Posvetite se emocionalnoj povezanosti, dubokim razgovorima i romantici. Ako ste slobodni, vaša energija bi mogla privući nekoga posebnog. Prepustite se novim emocijama koje vas okružuju!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh