Svaštara

Vrijeme je da im čestitamo: Ovim znacima će decembar biti najljepši!

Danas vam donosimo samo lijepe vijesti. Neko će moći da kaze da su mu se ostvarile sve želje koje je ikada imao.

STRIJELAC

Dragi naši, decembar je mjesec kada vi slavite svoje rođendane. Samim tim, traje vasa vladavina pa je uticaj koje zvezde imaju na vas velika. Moramo da kazemo da ce decembar biti period kada ce konacno u vas zivot uci neko ko ce vas voleti iskreno. Neko ko bi vasem zivotu mogao da da jedan novi smisao. Vi ste znak koji ce se ludo zaljubiti u mesecu pred nama. Decembar ce biti mesec tokom kojeg cete upoznati svoju srodnu dusu. Prepustite joj se i uzivajte u naletu novih emocija koje vas sada cekaju bez imalo sumnje.

Ako ste sada u vezi, treba da znate da ce decembar biti mesec kada ce vam voljena osoba na poseban nacin dokazati koliko vas zapravo voli. Nije nemoguce ni da ce doci do prosidbe, a sve ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti, ali znajte, ako tu osobu volite, ako je osoba do koje vam je stalo pored vas… Onda samo treba da nastavite da cuvate ono sto imate.

Čini se da ste konacno spoznali sta je to prava ljubav. Ponašajte se u skladu sa tim. Decembar ce vam, inače, biti sjajan i kada je u pitanju karijera. Možda sada imate probleme na polju posla, mozda nemate dovoljno novca, ali sve moze da se promijeni. Bilo kako bilo, čeka vas najljepši mjesec, mjesec iz vaših snova. Vrijeme je da se neke želje konačno ostvare.

BLIZANCI

Decembar ce biti mjesec kada ćete vi doći do svog cilja. Ako ce neko moći da kaze da je dobio ono sto je želio, onda ste to vi. Bitno je da imate na umu da vam slijedi mjesec za promjene.

Pre svega ce doci do toga da upoznate jednu jako zanimljivu osobu. Dugo ste patili, prosli ste mnogo toga ali svemu losem konacno dolazi kraj. Znak ste koji je zbog ljubavi jako patio ali napokon cete pronaci nekoga ko ce umeti i znati da vas voli na nacin na koji zelite i zasluzujete.

Ako vec imate kraj sebe voljenu osobu, znajte da ce decembar biti mesec za ljubav. Da cete doci do svog cilja pa cete mozda cak biti i zaproseni. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. To bi moglo da vas skupo kosta. Umjesto toga, pustite da vas vodi vase srce jer ono zna sta je za vas najbolje.

Decembar ce takođe biti mjesec za posao i karijeru. Možda vam sada fali istog ali sve će proći brže nego sto mislite. Fokusirajte se na svoje ideje i nemojte se plasiti da budete kreativni i otvoreni u svojim ciljevima i idejama. Zaista postoji sansa da vam se decembar, a ujedno in godina, zavrse na najbolji mogući nacin. Sve ostalo je na vama, važno je da znate sta je ono što vam zapravo treba za sreću.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh