Svaštara

Najvjernije žene rađaju se u ova 2 znaka horoskopa: Njima preljuba neće ni pasti na pamet

Ni ne primijećuju druge muškarce.

Ljubav - Infpult.info

Preljuba je najgora stvar koja se nekom može desiti u vezi. Razlozi zbog kojih ljudi varaju su raznoliki, ali je zanimljivo da je jedno istraživanje otkrilo da žene najčešće varaju muškarce koji im ne pomažu u kućnim poslovima, a astrolozi tvrde da ženama u ova dva horoskopska znaka preljuba nije ni na kraj pameti, piše krstarica.

Bik

Žene rođene u znaku Bika su izrazito moralne i iskrene, pa nikada ne bi napravile ništa što se kosi s njihovim pravilima, pa tako ni prevarile supruga ili dečka. Vernost im je najvažnija tačka u vezi, pa iz istih razloga preljubu ni ne opraštaju.

Djevice

Iako deluju hladno, kada su zaljubljene žene Device preplavljene su emocijama i u potpunosti su posvećene svom suprugu ili dečku, toliko da ni ne primećuju druge muškarce. A zbog ljubavi kojom obasipaju svoje partnere obično ni njima preljuba ne pada na pamet.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh