Svaštara

Ovih deset stvari muškarci primjećuju o ženama u krevetu, ali im nikada neće reći

Muškarci na ženama primjećuju zanimljive stvari kada je u pitanju intimnost

glossy

Seks je jedna od najintimnijih radnji koje možemo imati s nekom osobom i zbog toga je sasvim prirodno da brinemo o nizu različitih stvari. Brinemo izgledamo li im dobro, primjećuju li te čudne strije ili misle da nismo dobri u krevetu. Jeste li se ikada zapitali šta muškarci primjećuju u krevetu? Primjećuje li doista te male stvari koje žene zabrinjavaju? Evo koja je istina iza onoga šta muškarci zapravo primjećuju u krevetu i trebate li se zabrinuti, piše Your Tango.

Vaše mane
Da, vidi rolice na trbuhu, da, vidi strije, pa čak i vaše akne. No, ne govori ništa jer ga nije briga za te sitne nesavršenosti. Vi ste mu dovoljno dragi da ima seks s vama i to zapravo sve govori. Vi ste divni u njegovim očima.

Vaša stegnutost
Zapravo je jako rijetko vidjeti istinski opuštenu vaginu, ali možete poboljšati svoj stisak tamo dolje putem Kegelovih vježbi ako ste pod stresom zbog toga.

Vaša ”donja” frizura
To je osobito istinito ako izvršava oralni seks. U najmanju ruku, istuširajte se i uredite dolje. To će učiniti stvari ugodnijima za njega i vas.

Vaša reakcija na njihove mane
Primijetit će ako rukama prijeđete preko njegovih ožiljaka ili akni. On zna, i do neke je tačke prilično uobičajeno vidjeti tipa kako polako postaje vrlo svjestan toga, a samim time i nesiguran. Stoga, ako možete, zanemarite i njegove mane. Niko od vas dvoje nije savršen.

Koliko vam se sviđaju
Žele znati da su poželjni i žele znati da želite biti s njima. Ako izgledate kao da upravo idete zubaru, primijetit će to i povući se.

Koliko uživate u seksu
Muškarci primjećuju koliko stenjete, izvijate leđa, ali i vaše orgazme. No, oni i uživaju u tome. Ako ne pravite mnogo buke ili samo radite lica koja izgledaju dosadno, vjerovatno više neće htjeti spavati s vama.

Posebne vještine
Znate onu nevjerovatnu stvar koju možete učiniti svojim jezikom? Da, primijetit će to, a i sjetiti se toga kasnije kad budu razmišljali o vama. Ako ste prava rok zvijezda u krevetu, nemojte se suzdržavati: uvijek će čuvati tu uspomenu… i pokušati ponovo spavati s vama.

Vaša omiljena ”mjesta”
Svaka žena je drugačija. Muškarac će htjeti znati šta volite, gdje volite da vas se dodiruje i sve moguće fetiše koje biste mogli imati.

Vaš trud
Muškarci ponekad završe sa ženama koje se jednostavno ne trude previše u krevetu. Ako želite biti nevjerovatni u krevetu, preuzmite inicijativu i učinite stvari kako biste mu ugodili. Zaista ne traže puno, samo da pokažete da ste zainteresirani i voljni učestvovati.

Emocije koje imate nakon seksa
Muškarci se žele osjećati dobro nakon seksa. Oni žude za intimnošću i maženjem baš kao i vi. Ako do toga ne dođe, moguće je da više neće htjeti spavati s vama ili se neće osjećati najugodnije, piše Večernji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh