Svaštara

ŠOK U SALI, HIT NA MREŽAMA: Anđelina Džoli na romskom veselju u Berlinu za 15.000 eura?! Pogledajte proslavu punoljetstva od MILION

Video-snimak gastarbajterske proslave punoljetstva u Berlinu na kojem je pjevao krem srpske estrade, doživio je vrhunac u trenutku kada je u salu luksuznog hotela donijeta rođendanska slavljenička torta – Anđelina Džoli u prirodnoj veličini sa sve tetovažom!

Na opšte iznenađenje gostiju, a nije pretjerano reći ni šok, donijeta je torta Anđelina u dugoj crvenoj haljini. Izgledala je kao da je slavna glumica lično ušetala u salu i došla da čestita.

Čitava proslava bila je organizovana u stilu dodele Oskara sa crvenim tepihom i slikama slavnih ličnosti dok su se na bini smenjivale najveće domaće folk zvezde.

S obzirom da je samo na muziku otišlo 250.000 eura, torta mu dođe ko sitnica od 15.000.

Punoljetstvo

Inače, napravljena je u Beču, odakle je i dostavljena u Berlin.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh