Svaštara

INDIJSKI HOROSKOP ZA PRVU POLOVINU NOVEMBRA: Evo koji će znak imati najviše razloga za SLAVLJE, s pravom mogu da pripreme šampanjac

Prva polovina novembra 2023. bit će vrijeme kreativnih ideja, period kada možete da zablistate i inspirišete ljude oko sebe. Iako je period vladavine Škorpije kada se sve dešava iza kulisa ovo je i trenutak kada možete otkriti najdublje tajne, poručuju indjski astrolozi.

Bik – Na raskrsnici
Rođeni u znaku Bika osjećaju se kao da stoje na raskrsnici. Da li izabrati nešto što dobro poznajete ili se upustiti u avanturu nepoznatog. Odgovor na ovo pitanje znate samo vi i šta je najbolje za vas. Vrijeme je da krenete u susret svojoj sudbini, da naučite da praštate sebi i drugima kako biste mogli da nastavite svoj duhovni rast. Ne plašite se rizika, imate zaštitu neba koja vam je potrebna da biste napredovali u pravom smjeru.

Vaga – Slavite ljubav
Vage se osjećaju emotivno, isunjeni bezuslovnom ljubalju i spremni da rade na najboljoj verziji sebe. Porodica je vaše sigurno mjesto i vaša najveća avantura. Došao je trenutak da slavite ljubav i priglite darove koje imate. Naravno, uvijek može bolje, ali sad treba da budete zahvalni za ono što imate i slavite svoj sretan i ispunjen život. Bit će vremena za nove ciljeve i poslovne uspjehe, sad je fokus na porodici pa uživajte u zasluženoj sreći.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh